Mustafa Güllü dualarla toprağa verildi

Mustafa Güllü dualarla toprağa verildi

İstanbul'daki Güllüoğlu Baklavalarının kurucusu Hacı Mustafa Güllü, toprağa verildi. Hacı Mustafa Güllü için Fatih Camisi'nde ikindi vakti cenaze namazı kılındı.

Cenaze namazı öncesinde taziyeleri Güllü'nün 5 oğlu Nejat, Nadir, Ömer, Faruk ve Prof. Dr. İbrahim Güllü kabul etti.

Burada basın mensuplarına açıklama yapan Karaköy Güllüoğlu'nun Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Güllü, bir babadan çok ustalarını kaybettiklerini, baklavacılığın tüm inceliklerini ondan öğrendiklerini kaydetti.

Hacı Mustafa Güllü'nün Güllüoğlu markasını 60 yıl önce kurduğunu dile getiren Nadir Güllü, ''Ben onunla daha çok birlikte oldum. 7 yaşından beri birlikteydim. O benim için hem arkadaş, hem babaydı. Bizleri yetiştirirken, aynı meslekte uzmanlaştırdı. Önemli olan babamızın bize bıraktığı bu değeri daha da yükseltmek'' diye konuştu.

Nadir Güllü, babasının vefatına ilişkin bir soru üzerine de, 30 yaşında astıma yakalanan babasının bu rahatsızlığı atlattığı ancak yaşlılıkla birlikte belirtilerin tekrar nüksettiğini dile getirdi.

Güllü, ''Astım hastalığı nefessiz bıraktı kendisini. Hacettepe Üniversitesi onkoloji profesörü kardeşimiz dahil 2 uzman nezaretinde gerekli tüm tıbbi müdahale yapıldı'' dedi. 

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan ve sanatçı İbrahim Tatlıses'in de çelenk gönderdiği buradaki törenin ardından, Hacı Mustafa Güllü'nün cenazesi Kozlu Mezarlığına defnedildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.