Mustafa Kamalak: Asıl hedef...

Mustafa Kamalak: Asıl hedef...

Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, Diyarbakır'daki terör saldırısına ilişkin açıklamada bulundu.

Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, Diyarbakır'dakiterörsaldırısına ilişkin ''Asıl hedef taşeron terör örgütü eliyle milletimiz arasında kin ve nefret tohumları oluşturmak, bu yolla kardeşlik ortamını sabote etmek ve ülkemizi istikrarsızlığa sürüklemektir. Ancak bu alçakça planları yapanlar ve onların tetikçiliğine soyunanlar şunu bilmelidir ki, hiçbir zaman bu hedeflerine ulaşamayacaklardır'' açıklamasında bulundu.

Kamalak, yaptığı yazılı açıklamada, 13 askerin şehit düştüğü, 7 askerin de yaralandığı saldırıyı lanetledi. Şehit askerlere Allah'tan rahmet, yaralı askerlere şifa dileyen Kamalak, ''Bu alçak saldırıyı gerçekleştirenler bilmelidir ki hiçbir zaman karanlık hedeflerine ulaşamayacak, akıttıkları kanda boğulacaklardır'' ifadesini kullandı.

Saldırının zamanlamasının manidar olduğunu belirten Kamalak, sözlerini şöyle sürdürdü:

''Asıl hedef taşeron terör örgütü eliyle milletimiz arasında kin ve nefret tohumları oluşturmak, bu yolla kardeşlik ortamını sabote etmek ve ülkemizi istikrarsızlığa sürüklemektir. Ancak bu alçakça planları yapanlar ve onların tetikçiliğine soyunanlar şunu bilmelidir ki, hiçbir zaman bu hedeflerine ulaşamayacaklardır. Milletimiz tarihten aldığı tecrübe ve sahip olduğu engin sağduyu ile bu alçak planları boşa çıkaracaktır. Mübarek üç ayları yaşıyoruz. Yarın anlamı kurtuluş olan Berat kandili kutlayacağız. Biz Türküyle Kürdüyle aynı milletin evlatlarıyız. Rabbimiz bir, kitabımız bir, kıblemiz bir, tarihimiz bir. Ne kukla teröristler, ne de onun ipini elinde tutan karanlık eller bu birlikteliği bozamayacak. Milletimiz bundan önce olduğu gibi bundan sonra da birlik ve beraberliğini en güzel şekilde muhafaza etmeye devam edecektir. En büyük temennimiz, teröristlerin bir an evvel yakalanarak adalete teslim edilmeleri ve arkasındaki karanlık odakların açık yüreklilikle deşifre edilmesidir. Milletimizin başı sağ olsun.''

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.