Mustafa Sarıgül: Sandıkta mutlaka Sarıgüller açacak

Mustafa Sarıgül: Sandıkta mutlaka Sarıgüller açacak

CHP'den İstanbul Belediye Başkanlığı'na aday olacağı konuşulan Sarıgül, ziyaret için gittiği Tokat'ta konuştu.

Bazı ziyaretlerde bulunmak üzere Tokat'a gelen Sarıgül'ü, havaalanında çok sayıda vatandaş karşıladı. Buradan Pazar ilçesine geçen Sarıgül,Pazar Belediye Başkanı Adnan Özmen'i makamında ziyaret etti. Sarıgül, ziyarette basın mensuplarına yaptığı açıklamada, siyasetin, sorunları çözme sanatı olduğunu belirterek, sorunları çözmek için Anadolu'nun birçok yerini ziyaret ettiğini söyledi.

"YURTTAŞLARIMIZIN TAMAMINI KUCAKLAMALIYIZ"

Bir siyasetçinin sorunları tek başına çözemeyeceğini, sorunların vatandaşlarla beraber çözülebileceğini vurgulayan Sarıgül, "Hiçbir siyasi parti farkı gözetmeden bayrağımıza bağlı, toprağımıza bağlı, inançlarımıza saygı gösteren bütün yurttaşlarımızla 'bismillah' diyerek, bugün Tokat'a dolaşmaya geldim, yurttaşlarımla bütünleşmeye geldim. Yurttaşların tamamını kucaklayamazsanız sorunları çözemezsiniz. Bizim görevimiz yurttaşlarımızın tamamını kucaklamaktır" ifadesini kullandı.

Sarıgül, şunları söyledi:

Savaşların nedeninin, bölgesel eşitsizlik ve küresel adaletsizlik olduğunu belirten"O nedenle adaletin olmadığı yerde barış olmaz. Adaletin olmadığı yerde huzur olmaz" dedi.

"SANDIKTA MUTLAKA SARIGÜLLER AÇACAK"

Mustafa Sarıgül, bir gazetecinin "9 Eylül'de partiye geçeceğiniz, 29 Ekim'de adaylığınızı CHP'den açıklayacağınız söyleniyor. Bu konuda ne söyleyeceksiniz?" sorusuna, "Allah büyüktür. Adaylık bana ait olan bir görüş değildir. Adaylık tamamen yurttaşlarımızın takdiridir, siyasi bir değerlendirmedir ama benim yıllardan beri çalmadığım kapı, sıkmadığım el kalmadı. Bu terler boşa akmıyor, bu terler hak için akıyor. Bu terler inşallah sandıkla buluşacak ve bir gün sandıkta mutlaka Sarıgüller açılacak"şeklinde cevap verdi.

Basın toplantısının ardından Pazar ilçe meydanında halka seslenen Sarıgül, daha sonra Tokat'ın Zile ve Turhal ilçelerini ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi.

"8 AY 12 GÜN SONRA İKTİDARIN TEMELLERİNİ ATIYORUZ"

Mustafa Sarıgül, Tokat'taki gezisinin ardından Amasya'nın Uygur beldesinde kendisini karşılayan coşkulu kalabalığa hitaben bir konuşma yaptı.

Tokat-Amasya sınırındaki Derbentçi köyünde kendisi için kurban edilmek istenen keçiyi salıverip, devam eden inşasına destekleyeceğini söz verdiği cemevinin yakınında kadınların ikram ettiği sac ekmeğinden yiyen Sarıgül, "Bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız, el ele olacağız. Artık muhalefet dönemine son vereceğiz. Hiçbir endişeniz olmasın. İktidara susadık. 8 ay 12 gün sonra onun temellerini önce İstanbul'dan, sonra Türkiye'den atacağız Ondan sonra bakarız ki sabahleyin bir helikopter buraya geliyorsa anlayın ki her şey tamamdır" şeklinde konuştu.ENSONHABER

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.