Mustafa Sarıgül'ü bu kez ağlattılar

Mustafa Sarıgül'ü bu kez ağlattılar

Mustafa Sarıgül, TDH üyeleriyle buluştu. İftira atacaklar diyen Sarıgül, oğullarına sarıldı ağladıb

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, iddialı konuştu! "CHP tarih yazacaksa Sarıgül olmadan yazmak mümkün değil" diye konuşan Sarıgül, AK Partili seçmeninde değişiklik istediğini iddia etti. İki çocuğunu yanına alan Sarıgül, 64 bin kişilik bir ekiple tüm sandıkları kontrol altına alacaklarını söyledi.
 
Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül Türkiye Değişim Harekâtı’nın toplantısına katıldı. Şişli Kültür Merkezi’nde gerçekleşen toplantıda Sarıgül konuşma yaptı. Sarıgül konuşmasında, “AK Partili yurttaşlarımız bizi kucaklamaya hazır. AK Parti’ye oy veren yurttaşlarımız bize oy vermeye hazır.Onlar da değişim istiyorlar, onlar da enerji istiyorlar. Saadet Partili, Refah Partili, Milliyetçi Hareket Partili yurttaşlarımız bize oy vermeye hazır. Hiçbir endişeniz olmasın. Sizden ricam şu 4 tane AK Parti’ye oy veren kardeşimizi ikna edeceksiniz. 4 tane Ak Parti’ye oy veren kardeşimizle beraber olacağız. Ama hiçbir endişeniz olmasın. Taşlar İstanbul’da yeniden dizilecek. Artık benim zaferim yok, bizim zaferimiz var” diye konuştu.
 
64 BİN KİŞİ SANDIKLARI KORUYACAK
 
Sarıgül, yerel seçimlerde sandıkları değişim gençlerinin koruyacağını belirterek ,”64 bin arkadaşımız sandıkları korumak üzere hazırlık yapıyoruz. Pazartesi günü, salı günü bütün öncü arkadaşlarımı, bütün lider arkadaşlarımı bir otelde kampa alacağız. Ve 160 bin arkadaşımızı kampa alacağız. O kampta arkadaşlarımızın sandık başında nasıl davranması gerektiğini eğitimini vereceğiz. Yurttaşlarımız hiçbir parti gözetmeden oylarını veriyorlar. Ama bilgisayarlara bundan sonra değişim gençleri hâkim olacak, değişim kadınları hâkim olacak. Şunu ifade etmek istiyorum ki televizyonlar, bilbordlar onların olsun İstanbul’un duvarları ve sokakları sizin olsun” şeklinde konuştu.
 
GÖZYAŞLARINI TUTAMADI
 
Türkiye’nin her noktasında miting yaptıklarını söyleyen Sarıgül, “ 718 noktaya gittiğimiz zamanda hiçbir parti ayrımı yapmadık. BDP’li, AK Partili, MHP’li, DSP’li partiler bizi karşıladı. CHP’li belediye başkanlarımız da bizi karşılamaya başlayacak inşallah” dedi. Mustafa Sarıgül oğulları Emin ile Ömer yanına çağırarak konuşmasına şöyle devam etti. Evlatlarının yüzünü kara çıkaracak hiçbir iş yapmadığını belirten Sarıgül, gözyaşlarına hâkim olamadı.
 
Sarıgül, “Allah’ım bana böyle işlerin hiç birini yaptırmasın. Evlatlarım yüzünüzü kara çıkaracak hiçbir şey yapmadım. Yüzünüzü yer aşağı baktıracak hiçbir şey yapmadım. Şu ana kadar hakkımda açılmış bir tek soruşturma, şu ana kadar hakkımda açılmış verilmiş bir tek karar dahi yok. Ben ne yaptıysam çoluğumun çocuğumun rızkını helal uğruna kazanmak için yaptım” diye konuştu.
 
’CHP TARİHİ BİR GÜN YAZACAKSA, MUSTAFA SARIGÜL OLMADAN O TARİHİ YAZMAK MÜMKÜN DEĞİLDİR’
 
"CHP’den davet mi bekliyorsunuz?" sorusu üzerine Sarıgül, "Mustafa Sarıgül CHP Gençlik Kolları’nın Türkiye’ye bir emanetidir. CHP’de görev yapan birçok arkadaşımız var ama ben o arkadaşlardan çok daha önce CHP’deydim. CHP tarihi bir gün yazılacaksa, Mustafa Sarıgül olmadan o tarihi yazmak mümkün değildir" diye konuştu. Anket çalışmalarının devam ettiğini belirten Sarıgül, "Anketler ve yurttaşlarımızın taktir duygusu beni nerede görmek istiyorsa, bunu en iyi şeklide değerlendireceğim. Yurttaşlarımızın büyük bir bölümü Mustafa Sarıgül’ü CHP’de görmek istediklerini beyan ediyorlar"dedi. 

"Önümüzdeki günlerde çok sıcak gelişmeler olacak" diyen Sarıgül, "Bu hafta yoğun olarak değerlendirme toplantılarımız devam edecek. Önümüzdeki hafta inşallah hayırlı olur" diye konuştu. Sarıgül, CHP’den bir davet olup olmadığı şeklinde bir soruya ise"Milyonlarca yurttaşımızdan çok yoğun davetler var" diye yanıt verdi. Sarıgül, Gürsel Tekin’in aday adaylığı konusunda ise "Aday adayı tüm arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Medeni cesaretleri vardır. Güzel bir olaydır. "Ankara’daki arkadaşlarımızın daha çok Başbakanlık’a yürümesi lazım" diye düşünüyorum" dedi.
İNTERNETHABER

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.