Mustafa Yumlu Şenol Güneş'in yanına gidiyor!

Mustafa Yumlu Şenol Güneş'in yanına gidiyor!

Trabzonspor'da kadro dışı kalan Mustafa Yumlu'nun eski hocası Şenol Güneş'in çalıştırdığı Bursaspor'a gidebileceği vurgulandı.

Trabzonspor'da İbrahim Hacıosmanoğlu başkanlığındaki yönetim kurulunun göreve geldikten sonra sık sık dile getirdiği, 'Öze dönüş' lafta kaldı. Zeki Yavru ve Mustafa Yumlu'nun da kadro dışı bırakılmasıyla bordo mavililerde Trabzon kökenli futbolcu sayısı 4'e kadar düştü.

KAFKAS'LA BAŞLAMIŞTI
İbrahim Hacıosmanoğlu başkanlığındaki yönetimin ilk icraatı seçildikten sonra adı Trabzonsporla özdeşleşen Tolunay Kafkas'ı gönderip, yine Trabzon'un yetiştirdiği başarılı teknik adamlardan Mustafa Reşit Akçay'ı göreve getirmek olmuştu. Ancak geçen sezon sonunda Mustafa Reşit Akçay da gönderilip, takım Boşnak Vahid Halilhodziç'e teslim edildi. Altyapıdan yetişen Barış Memiş, Abdullah Karmil, Kadir Keleş ve Caner Osmanpaşa gibi futbolcular da gönderilince takımdaki Trabzon kökenli futbolcu sayısı iyice azaldı. Son operasyonun ardından da yönetimin, 'Öze dönüş" projesi bir anlamda rafa kalktı.

CAMİA SAHİP ÇIKTI
Zeki Yavru ve Mustafa Yumlu'nun "günah keçisi" ilan edildiğini belirten yerel gazeteler yönetim ve Teknik Direktör Vahid Halilhodziç'e tepki gösterdi. Karadeniz Gazetesi, "El insaf.. Vahid dursun, evlada kıyılsın.. Sanki Vahid Halilhodziç sütten çıkmış ak kaşık", Günebakış Gazetesi, "Başarısızlıklarının faturasını Zeki ve Mustafa'ya kestiler", Karadeniz'in Sesi, "Ve fatura Trabzonlular'a kesildi" başlıklarıyla Zeki ve Mustafa'nın kadro dışı bırakılmasını eleştirdi. Taka Gazetesi, "Arretez Cet Homme (Durdurun bu adamı).. Günah keçisi Mustafa Yumlu ve Zeki Yavru mu? Trabzon kadro dışı!", Kuzey Ekspres Gazetesi ise, "Vahid'i kurtarma hamlesi mi?" manşetleriyle olayı okuyucularına aktardı.

EMRE İLE ÇALIŞACAKLAR
Bu arada Trabzonspor'da kadro dışı bırakılan Mustafa Yumlu ve Zeki Yavru'nun sezon başında kendisine takım bulamayan Emre Güral'a birlikte çalışmalarını sürdürecekleri belirtildi.

DEVRE ARASI YOLCULARI ARTTI
Bordo - mavililerde ara transferde takımdan gönderilmesi düşünülen Emre Güral ve Aykut Demir'e, Zeki Yavru ve Mustafa Yumlu da katıldı. Özellikle Mustafa Yumlu'nun eski hocası Şenol Güneş'in çalıştırdığı Bursaspor'a gidebileceği vurgulandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.