MÜSİAD USA Kaliforniya Ofisi Açıldı

MÜSİAD USA Kaliforniya Ofisi Açıldı

Yurtdışındaki teşkilatlanma çalışmalarına hız veren MÜSİAD, Amerika Birleşik Devletleri’nin Kaliforniya Eyaletinde temsilcilik ofisinin açılışını gerçekleştirdi.


6 Eylül 2023 Tarihinde MÜSİAD California Temsilcisi Hasan Altuntaş’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen açılışa, California Başkonsolosu Sinan Kuzum, MÜSİAD USA Başkanı Yavuz Orta, MÜSİAD USA Danışma Kurulu Üyesi Kemal Üstün, MÜSİAD USA Houston Temsilcisi Selçuk Kaya, MÜSİAD USA Yönetim Kurulu Üyesi Enis Üçüncü ve California Türk İş Dünyasının önde gelen temsilcileri katılım sağladı.

California Başkonsolosluğundaki resepsiyonla birlikte başlayan açılış programı daha sonra temsilcilik ofisinde kurdela kesimiyle devam etti.
Açılış programında konuşan Başkonsolos Sinan Kuzum, “Dünyanın en önemli lokasyonlarından birinde bulunuyoruz. MÜSİAD’ın burada bu çalışmayı yapması gerçekten çok değerli. Bizler başkonsolosluk olarak iş dünyamızı tüm imkanlarımızla desteklemeye hazırız. İki ülke arasındaki ticari ilişkilerin gelişmesinde hep birlikte çalışmalı ve ülkemizin ekonomi vizyonuna katkıda bulunmalıyız.” dedi ve çalışmalarından dolayı MÜSİAD Yönetimine teşekkür etti.

MÜSİAD USA Başkanı Orta ise, “Dünyanın gönüllü en büyük iş insanları örgütü olan MÜSİAD, ülkemizin ihracatını arttırmak ve uluslararası ticaret arenasında Türk İş Dünyasının hak ettiği değeri yakalaması için “Yüksek Ahlak Yüksek Teknoloji” parolasıyla çalışmalarına ara vermeksizin devam ediyor.
Bu kapsamda bu gün yeni bir temsilciliğimizin açılışını yapmanın gururunu ve heyecanını yaşıyoruz. Bu önemli günde bizi yalnız bırakmayan Sayın Başkonsolosumuza, ticaret ateşelerimize ve siz değerli iş insanlarına çok teşekkür ediyorum.
Başta Türkiye-Amerika ikili ticareti olmak üzere, ülkemizin ali menfaatleri doğrultusunda her zaman çalışmaya devam ediyoruz ve edeceğiz.” dedi.

Açılış öncesi davetlilere seslenen MÜSİAD USA Yönetim Kurulu üyesi Hasan Altuntaş, “MÜSİAD Bayrağını kıtanın en batısında dalgalandırmak bize nasip oldu. Bu bilinçle çalışmalarımıza daha bir özenli devam edeceğiz ve teşkilatımızı burada daha da güçlendireceğiz. Genel Merkezimize ve MÜSİAD USA Yönetimimize verdikleri desteklerden dolayı teşekkürü bir borç biliyorum.” dedi ve katılımları için tüm haziruna teşekkür etti.

Los Angeles Başkonsolosu Sinan Kuzum ve katılımcılara MÜSİAD Yetim Hamilik Sertifikasının takdim edilmesi ile devam eden açılış programı, üyelere arası ticareti geliştirme ve ikili iş görüşmeleri etkinliğiyle birlikte son buldu.

1530b91a-3565-4af7-9f50-8f008e927617-001.jpeg
e4fd7f7f-dd2c-45ef-a6b9-98fe63c5f807.jpeg29aea367-fea9-4a94-b5b2-ca3ae07a3ce0.jpeg

28ecc1d2-c983-4bf1-9e33-530cf7c3fd73-001.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.