Müthiş El Clasico'da beraberlik VİDEO

Müthiş El Clasico'da beraberlik VİDEO

Real Madrid ile Barcelona İspanya Kral Kupası yarı finalinde karşı karşıya geldi. Maç 1-1 eşitlikle sonuçlandı

2013'ün ilk El Clasico'sunda Real Madrid evinde Fabregas'dan yediği golle yıkıldı. Barcelona Camp Nou'daki Kral Kupası rövanşına 1-0'ın avantajıyla çıkacak.

İspanya Kral Kupası'nda Real Madrid ile Barcelona yarı finalde karşı karşıya geldi. Santiago Bernabeu'da oynananmücadeleyeev sahibi takımiyi başladı.

Özellikle defanstaki eksikleri göze çarpan Real Madrid, Casillas, Ramos ve Pepe gibi yıldızlarının yokluğunda Sevilla'dan transfer edilen kaleci Diego Lopez, emektar Carvalho ve genç yıldız adayı Varane ile maça başladı. Mücadeleninilkyarısında Benzema, Ronaldo ve Callejon ile etkili olan Real Madrid gol atmayı başaramazken Barcelona hızlı hücumlarla pozisyon buldu ve bunlardan bir tanesini Beyaz Şimşekler'in genç defans oyuncusu Varane çizgiden çıkararak stattaki kalabalığı rahatlattı.

İkinci yarının başlarında ise Barcelona'nın golü geldi. 50. dakikada Fabregas Real Madrid'in filelerini havalandırırken ev sahibi ekip uzun süre toparlanmakta sıkıntı çekti. Bu süreçte katalanlar cömertce fırsatları harcarken Real Madrid'in golü 81. dakikada geldi. Mesut Özil'in sağ kanattan ortasına iyi yükselen Varane şık kafa vuruşuyla skora dengeyi getirdi: 1-1.

Karşılaşmada başka gol olmadı ve Barcelona Camp Nou'ya avantajlı giden ekip oldu.



 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.