MYK üyelerine Okudu

MYK üyelerine Okudu

AK Parti MYK toplatısı duygulu anlara sahne oldu. Başbakan Erdoğan tüm üyelere özel deri kaplamalı Mehmet Akif'in Safahat adlı eserini hediye etti.. Ve o kitaptan çok sevdiği şiirden bir bölüm okudu..

 

Başbakan ReceP Tayyip Erdoğan, MYK toplantısında milletvekillerine Mehmet Akif Ersoy’un Safahat adlı eserinden şiir okudu ve MYK üyelerine özel deri kaplamalı Mehmet Akif Ersoy’un Safahat eserini hediye etti.

Başbakan ReceP Tayyip Erdoğan, MYK toplantısında milletvekillerine Mehmet Akif Ersoy’un Safahat adlı eserinden şiir okudu ve MYK üyelerine özel deri kaplamalı Mehmet Akif Ersoy’un Safahat eserini hediye etti.

-AKP MYK’da IMF ile yapılan görüşmeler değerlendirildi. IMF ile anlaşmanın çok yakın bir tarihte yapılacağı anlatıldı.

ANKARA (ANKA) - Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, yılın son AKP MYK toplantısında Mehmet Akif Ersoy’un Safahat adlı eserinden şiir okudu. Başbakan’ın şiiri okurken, duygulandığı ve gözlerinin dolduğu öğrenildi.

Yılın son AKP MYK toplantısı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında yapıldı. Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek’in de katıldığı MYK toplantısında “Demokratik açılım süreci IMF ile ilgili gelişmeler, Meclis takvimi” ele alındı. Toplantıda demokratik açılım sürecine yılbaşından sonra hız verileceği ve İçişleri Bakanlığı’nın hazırladığı 4 ayrı yasa tasarısının da Ocak ayının ilk günlerinde Meclis’e sunulacağı ifade edildi.

MYK toplantısında AKP Grupbaşkanvekillerinin Meclis takvimini hazırlamak üzere 4 Ocak pazartesi günü bir toplantı yapmalarına karar verildi. Meclis Adalet Komisyonu’nda bekleyen ve kamuoyunda “taş atan çocuklar yasası” olarak bilinen yasa tasarısının da yeniden değerlendirilmesi kararlaştırıldı.

-IMF GÖRÜŞMELERİ-

Bu arada, Türkiye’nin istediği şartlar doğrultusunda önümüzdeki günlerde IMF anlaşma yapılacağı belirtildi. Rakam henüz belirtilmezken IMF’nin Türkiye’ye ucuz finans sağlayacağı ifade edildi.

-BAŞBAKAN’IN EN SEVDİĞİ ŞİİR-

Öte yandan Başbakan Erdoğan, MYK üyelerine özel deriyle kaplattığı Mehmet Akif Ersoy’un Safahat adlı eserini yeni yıl hediyesi olarak verdi. Herkesin kitabını ismine imzalayan Erdoğan, MYK üyelerine Mehmet Akif Ersoy’un Safahat’ın ilk sayfasında yer alan şiirini size okuyacağım, ben bunu çok seviyorum” diyerek şiirin

“Ağlarım, ağlatamam; hissederim, söyleyemem
Dili yok kalbimin; ondan ne kadar bizarım
Oku; şayed sana bir hisli yürek lazımsa
Oku; zira onu yazdım, iki söz yazdımsa”

dizelerini okurken duygulandığı ve gözlerinin dolduğu öğrenildi.

Etiketler :