Naim Süleymanoğlu yoğun bakımda

Naim Süleymanoğlu yoğun bakımda

Rahatsızlanan Naim Süleymanoğlu, hastaneden yoğun bakıma alındı.

Rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan dünya ve olimpiyat şampiyonu eski milli halterci Naim Süleymanoğlu'nun, önce kalp krizi geçirdiği, ardından da havaleye yakalandığı için hastaneye getirildiği açıklanmıştı.

Süleymanoğlu'nun ciğerlerinin su topladığı ve bu geceyi yoğun bakımda geçireceği öğrenildi.

Bu sabah rahatsızlanarak Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi'nde getirilen Naim Süleymanoğlu'nu, Halter Federasyonu Başkanı Hasan Akkuş, milli haltercinin kardeşi Muharrem Süleymanoğlu ve bazı yakınları odasında ziyaret etti.

Ziyaret sonrası hastane çıkışında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Federasyon Başkanı Hasan Akkuş, milli haltercinin durumunun iyi olduğunu, şu an için rahatsızlığıyla ilgili tetkitlerin yapıldığını söyledi.

Başkan Akkuş, Naim Süleymanoğlu'nun kendisine, "İyiyiz, bunu da atlatırız" dediğini ifade ederek, "Kendisiyle görüştüm. Durumu iyiye gidiyor. Akciğerlerinde bir su toplanması olmuş. Ama bunun enfeksiyondan mı kaynaklandığı konusunda doktorların araştırmaları devam ediyor. Naim'in yanındayken kalbiyle ilgili tetkitler yapılıyordu. Ancak şu an için kalbiyle ilgili bir sıkıntısı yok. Doktorlar daha sonra karaciğerine bakacaklar" şeklinde konuştu.

Milli haltercinin kardeşi Muharrem Süleymanoğlu ise, "Naim, sabah saatlerinde bir kaç kere bayılmış. Doktorlar rahatsızlığıyla ilgili şu an için kesin bir tanı koyamıyorlar. Tetkitler sürüyor" diye konuştu.

Bu arada Naim Süleymanoğlu'nun bu geceyi yoğun bakımda geçireceği öğrenildi.

Etiketler :