Nasrallah'ın İsrail'e cevabı

Nasrallah'ın İsrail'e cevabı

Hizbullah Genel Sekreteri Seyyid Hasan Nasrallah, İsrail askerleri ile çatışmaya giren Lübnan askerlerini kahraman ilan ederek, kutladı.

Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta Seyyid-üş Şüheda kompleksinde yüzbinlerce kişiye hitap eden Hizbullah Genel Sekreteri Seyyid Hasan Nasrallah, İsrail askerleri ile çatışmaya giren Lübnan askerlerini kahraman ilan ederek, kutladı. Siyonist rejim'in Lübnan ordusu ile Hizbullah'ı birbirine düşürmeye çalıştığını fakat başarılı olmadığını belirten Nasrallah "Lübnan ordusu bizim onurumuz ve gururumuzdur" dedi.

2006 yılından daha güçlüyüz

Seyyid Hasan Nasrallah, 2006 savaşında bir çok ülkenin siyonist rejim'in arkasında olduğunu ve savaşın temel hedefinin direnişi kökünden yok etmek olduğunu söyledikten sonra düşmanın bu emeline ulaşamadığını ve direnişin 2006'daki durumundan kat kat güçlü olduğunu belirtti. Nasrallah, Hizbullah mücahidlerinin vatanlarını savunmak için yeni bir savaşa her daim hazır olduğunu da söyledi.

Büyük Ortadoğu Projesi iflas etmiştir

2006 Temmuz Zaferi'nin tüm Lübnan halkının zaferi olduğunu vurgulayarak, bu zaferde tüm Lübnan halkının payı olduğunu vurgulayan Nasrallah, siyonist rejim'in bir örümcek ağından daha zayıf olduğunu vurgulayarak, İsrail'i yok etmenin çok basit olduğunu söyledi. Seyyid Hasan Nasrullah, 2006 savaşının Büyük Ortadoğu Projesi'nin başarısızlıkla sonuçlandığını da sözlerine ekledi.

Etiketler :