Nazlı Ilıcak Oda Tv'den şikayetçi oldu

Nazlı Ilıcak Oda Tv'den şikayetçi oldu

Ilıcak, Odatv'den kendisi hakkında çıkan notlarla ilgili şikayetçi oldu

Gazeteci Nazlı Ilıcak, öğle saatlerinde Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'ne geldi. Adliyede 4 saat kalan Ilıcak, savcı Öz ile görüştü. Ilıcak, adliye çıkışında basın mensuplarının sorularını cevapladı.

Savcıyla sohbet de ettiklerini belirten Ilıcak, "Bunun yanı sıra Odatv'de bulunan notlar ve Soner Yalçın'ın ajandasında bulunan bazı notlarla ilgili bilgim soruldu. 1-2 tanesi özel hayatla yakından ilgiliydi. Asıl önemli sayın Güneri Civaoğlu ile bir ilişkim olup olmadığını da sordular. Yani bunun notunu tutmuş bu şekilde. Ben de onun karısı Canan Civaoğlu'nun benim çok çok yakın arkadaşım olduğunu, aynı evi paylaştığımızı, Güneri'nin de çok yakın arkadaşım olduğunu söyledim. Tabi ki özellikle bundan dolayı ben şikayetçi oluyorum. Çünkü ben şikayetçi olmadığım takdirde bu iftira gerçekmiş gibi dilden dile dolaşabilir. O nedenle şikayetçi oldum. Çünkü böyle çirkin bir iftiranın onun ajandasında yer alması ve böyle el altından pazarlanma ihtimali benim daha açık davranmamı icap ettirdiğini düşündüm. Zaten sanıyorum Güneri Civaoğlu'nu da çağıracaklar ve onun da görüşünü soracaklar." dedi.

Şikayetçi olmanın kolay olmadığını kaydeden Ilıcak, "Şikayetçi olmamın sebebi, bir yanda bakıyorsunuz Soner Yalçın mağdurdur, gözaltındadır. Bir yandan da bakıyorsunuz, farklı şeyler görüyorsunuz. Kişilerin iftira mahiyetindeki bilgilerin ajandasında not alınması, bunların muhafazası ve tabi Odatv'nin benim aleyhime yayın yapması da işin cabası. Esasen Şikayetçi olmak o kadar kolay değil. şimdi tekrardan bir taarruzla karşı karşıya olabileceğimi düşünüyorum. Ama özel hayatın da bu şekilde iftiraya maruz kalması da hoş bir şey değil. Ben şikayetçi olmasam bu kez, sanki bir şeyler varmış da ben gizliyormuşum gibi anlaşılacak. Böyle bir şey olmadığı ve kendimden emin olduğum için şikayetçi oldum." diye konuştu.

Soner Yalçın'ın kitabında da kendisi hakkında ortaya attığı 'dönme' ithamının da sorulduğunu ifade eden Ilıcak, "Daha önce kitabında benimle ilgili dönme iddiası var. Onunla ilgili notlar var. Gazetelerde ve onun kitabında çıktı. Ben bunu defalarca yalanladım." dedi.

Merhum eşiyle ilgili de soruların sorulduğunu söyleyen Ilıcak, "Sözüm ona Kemal bir gemi alacakmış da birine ortaklık teklif edecekmiş de. Ben hiç böyle bir şeyi bilmiyorum dedim. Böyle bir niyeti de yoktu. Bir takım ipe sapa gelmez. Ne işe yarayacağı da belli olmayan bir takım meselelerin notlar tutularak muhafaza edilmesini ben kavrayamadım." ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :