NBA'de 2 Türk Oyuncu Karşı karşıyaydı

NBA'de 2 Türk Oyuncu Karşı karşıyaydı

NBA’de iki Türk oyuncuyu karşı karşıya getiren maçta Orlando, Utah’ı 105 - 87 ile geçti.

NBA’de Hidayet Türkoğlu ile Mehmet Okur’u karşı karşıya getiren Orlando Magic-Utah Jazz maçında gülen taraf Hido’lu Orlando oldu.

Amway Arena’da oynanan maç, baştan sona ev sahibi Orlanda Magic’in üstünlüğü ile geçti. Magic’in fırtına gibi başladığı karşılaşmada ilk 3 dakika 13-2 ile geçilirken, Utah Jazz Koçu Jerry Sloan maçın 2. dakikasındaki itirazı nedeniyle oyundan ihraç edildi.

Detroit deplasmanında sakatlanan ve oynayıp oynamayacağı maç saatinde belli olan Hidayet maçı 10 sayı, 8 asist ve 4 ribaund ile kapattı. Hido, özellikle ilk yarıda Dwight Howard’a yaptığı şık asistlerle öne çıktı. Howard, 28 sayı ve 20 ribaund ile double-double yaparak maçın en skorer ismi oldu.

Bir gün önceki maçta 3 uzatma neticesinde Miami Heat’e mağlup olan Utah Jazz’daki temsilcimiz Mehmet Okur ise maça kötü başladı. Erken faul problemi yaşayan ve üçüncü faulünü alınca kenara çekilen Memo, ilk yarıda 8 dakika oyunda kaldı. Bu süre içinde 0/5 ile oynayan Memo, sadece 1 faul atışını skora çevirdi. İkinci yarıda çok az süre alan Mehmet Okur 0/7 isabetle maçı 3 sayı, 2 ribaund ve 1 asist ile tamamladı. Utah Jazz’da en skorer isim ise 23 sayı,13 ribaund ile Carlos Boozer oldu.


İlk çeyrek: 30 - 20 (Orlando)

Devre: 57 - 43 (Orlando)

Üçüncü çeyrek: 85- 67 (Orlando)

Maç sonu: 105 - 87 (Orlando)

Etiketler :