"Ne yapmaya çalışıyorsunuz?"

"Ne yapmaya çalışıyorsunuz?"

Başkan Vekili Nihat Özdemir’in 58. maddenin kaldırılmasına ilişkin girişimlerini cezaevinde bulunan başkan Aziz Yıldırım tepki göstererek engelledi.

Yönetim, Kulüpler Birliği toplantısında küme düşmenin kaldırılmasına “Hayır” diyecek.

Fenerbahçe’de Başkan Vekili Nihat Özdemir’in küme düşmenin kaldırılmasını için yaptığı girişimlere Metris Cezaevi’nde bulunan başkan Aziz Yıldırım’dan sert fren geldi...

Habertürk'te yer alan habere göre hemen hemen her ortamda yaptığı açıklamalarda, 58. maddenin değişmemesinin Türk futbolunun sonu olacağının altını çizen Özdemir, “Sorun sadece Fenerbahçe’nin değil ki. İddianameye baktığınız zaman 7 takımın daha küme düşme tehlikesi var. Trabzonspor’un da var, Beşiktaş’ın da. Herkesin var. Eğer iddianameye göre hareket ediyorsak, pek çok kulübün küme düşme tehlikesi var” diyerek küme düşmenin kesinlikle kaldırılması gerektiğini ve bunu Kulüpler Birliği toplantısında gündeme getireceklerini vurguladı. Ancak Nihat Özdemir’in bu girişimleri Metris Cezaevi’nde bulunan başkan Aziz Yıldırım’ı adeta çileden çıkardı.

NEDEN KALDIRILSIN?
Yıldırım’ın avukatları aracılığıyla Nihat Özdemir’e haber göndererek, “Bu tip söylemlerden vazgeçin. Ne yapmaya çalışıyorsunuz? Küme düşme neden kaldırılsın? Biz suçsuzuz ve sonunda aklanacağız. Fenerbahçe’de küme düşmeyecek” dediği öğrenildi. Bunun yanı sıra başkan Aziz Yıldırım, yöneticilerden de Kulüpler Birliği toplantısında 58. maddenin değişmesi maddesinin altına imza atmamalarını istedi. Yıldırım’ın isteği üzerine önceki gün yapılan toplantıda yönetim bunu karara bağladı. Kısacası Fenerbahçe yönetimi küme düşmenin kaldırılmasına “Hayır” diyecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.