'Ne yazık ki ana muhalefet bile olamıyorlar'

'Ne yazık ki ana muhalefet bile olamıyorlar'

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik’ten CHP’ye eleştiri.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, “Uzun günlerde 2 kısa günlerde 1 kurultay yapmaktan halka yönelik siyasete zamanı olmayan CHP, ne yazık ki ana muhalefet bile olamıyor” dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Hüseyin Çelik, sosyal paylaşım sitesi Twitter 'daki sayfasında CHP 'ye yönelik eleştiri mesajlarını yayımladı.

'CHP DİBE VURMUŞ'
Çelik, “Konsensüs'ün araştırmasına göre CHP İstanbul'da dibe vurmuş. Başka ne olsun. Aksini uman var mıydı? Uzun günlerde 2 kısa günlerde 1 kurultay yapmaktan halka yönelik siyasete zamanı olmayan CHP, ne yazık ki ana muhalefet bile olamıyor. Uludereliler'in Sayın Kılıçdaroğlu'nu ziyaretinde Kürtlerin CHP'ye oy vermediklerinden şikayet etmiş. Diyarbakır'ı buna örnek göstermiş.

'GEL DE GÜLME!..'
Güya Başbakan Diyarbakır mitinginde onlara cezaevi yapma sözü vermiş, onlar da buna rağmen oylarını AK Parti'ye vermiş., gel de gülme!. Halbuki Sayın Başbakan, şehir içinde kalan, işkence ve kötü muamelenin sembol mekanlarından biri olan Diyarbakır Cezaevi problemine değinmiş. Bu Cezaevi'nin şehir dışında inşa edilen ve suçlu da olsa insan onuruna yakışır şekilde cezaların infaz edildiği bir yer olacağını söylemiş. Sayın Kılıçdaroğlu sözleri böyle çarpıtarak mı oylarını arttıracak. Diyarbakır Cezaevi ayıbını ortadan kaldırmak da AK Parti'ye nasip olacak” ifadelerini kaydetti.

'CHP ESKİMİŞ BİR PARTİDİR'
Çelik, “Değişim Kurultayı diyeceksiniz ama CHP'nin tüm eski günahlarına sahip çıkacaksınız. Herhalde arkadaşlar eski olmakla övünmekten bunu anlıyor. Ayrıca CHP eski değil ESKİMİŞ bir partidir. Köklü anlamındaki eskiye bizde KADİM derler. Keşke CHP kadim olabilseydi. Ha bu arada Azeri dostlarımız eskiye köhne diyorlar. Galiba bu daha kötü” şeklindeki mesajlarını paylaştı.


 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.