Nedim Şener: Gülen adam olsa..

Nedim Şener: Gülen adam olsa..

Nedim Şener, "Gülen adam olsa çıkıp bana inanmış bir tane adam içeri alınsa atlar ilk uçakla gelirim" dedi.

2011'de Oda TV'ye yönelik Ergenekon soruşturması kapsamında tutuklanan ve 2012'de tahliye edilen Nedim Şener, CNN Türk'te "paralel yapı" operasyonlarını değerlendirdi ve Cemaatcephesinden gelen eleştirilere tepki gösterdi. Hukuksuzlukların cemaat tarafından yapıldığını savunan Şener, devletin cemaatten temizlenmesi gerektiğini söyledi. Cemaat tarafından Türkiye'nin başka bir hale getirildiğini savunan Posta gazetesi yazarı Şener, programda şunları söyledi:

BANA İNANMIŞ BİR TANE ADAM İÇERİ ALINSA İLK UÇAKLA GELİRİM

“Bugün yaşanan asıl dram şu: Devletin içinde çeteleşmiş polislerin, hukuksuzluğa imza atmış, kendilerini kahraman yerine koyan ahlaksızlar, onların ailelerin vebali ve bizim ailelerimizin vebali Fethullah gülen ve cemaatinin üzerinedir. Fethullah Gülen adam olsa çıkıp bana inanmış bir tane adam içeri alınsa atlar ilk uçakla gelirim.

Ben yurt dışına kaçma şansım olduğu halde tutuklanacağımı bile bile burada kaldım. Askerler yurt dışından geldiler teslim oldular. Ama Gülen 98'de kaçtığı gibi kendinden sonraki bütün yöneticileri de yurt dışına kaçmaya başladılar.

 

ERDEMLİ ADAM GELİRDİ

Suçun yoksa diyelimki iftira da olsa erdemli adam gelir o hukuksuzluğa karşı göğsünü siper eder. Kaçan gazeteciler var, Baransu kadar olamıyorlar. Baransu başına gelecekleri bilmiyor muydu? Ama onun kadar olamayıp yurt dışına kaçan cemaat abileri var.

MUSTAFA KOÇ NİYE GÜLEN'İ ZİYARET ETSİN?

Hidayet Karaca dediğiniz insanlar sıradan değil. Cemaatin önemli insanlarıydı. Koç'larla ya da iş adamlarıyla cemaat adına nasıl görüşebiliyordu. Tespih nasıl hediye ediyorlardı? DüşününMustafa Koç Fethullah Gülen'i niye ziyaret etsin? Hayatta ne ilişkisi olabilir o insanların? Ama bir korku timsaliydi o cemaat.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.