Nevşehir Belediyesinden Manavgat'a destek

Nevşehir Belediyesinden Manavgat'a destek

Nevşehir Belediyesince, Antalya'nın Manavgat ilçesinde yangından zarar görenler için gıda ve ihtiyaç malzemeleri gönderildi.Belediye tarafından...

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Belediyesince, Antalya'nın Manavgat ilçesinde yangından zarar görenler için gıda ve ihtiyaç malzemeleri gönderildi.

Belediye tarafından başlatılan kampanya kapsamında hayırseverler, sabah saatlerinden itibaren gıda kolileri, bebek maması ve bezi, su, battaniye, hijyen paketleri gibi bölgede ihtiyaç duyulan malzemeleri belediye binasına getirdi.

Malzemeler belediye görevlilerince tıra yerleştirildi.

Belediye Başkanı Mehmet Savran, gazetecilere, Türkiye'nin yüreğini yakan orman yangınlarından zarar gören vatandaşlara destek olabilmek amacıyla çalışma başlattıklarını belirtti.

Nevşehir halkı ve iş insanlarına desteklerinden dolayı teşekkür eden Savran, "Orman yangınlarına sebep olanlar kahrolsun. Belediyemiz itfaiye ekipleri, Osmaniye ve Kozan'daki yangınların söndürülme çalışmasına katıldı. Şimdi de Manavgat'a geçti. Bizim insanımız yardımseverdir. Zorluklara karşı her zaman birlikte olur. Hazırlanan yardım tırı ile biz de bölgeye giderek halkımıza geçmiş olsun dileklerini ileteceğiz." dedi.

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemıkkıran da yangından zarar görenlere geçmiş olsun dileklerini ileterek, "Nevşehir Belediyesi, yaşanan afete kayıtsız kalmayarak çalışma başlattı. Kadirşinas Nevşehir halkı da desteğini verdi. Dua ediyoruz ki ülkemiz bir an önce bu sorunlardan kurtulur. Nevşehir halkı olarak yarayı sarma konusunda her türlü gayreti göstermeye devam edeceğiz." diye konuştu.

Gıda ve ihtiyaç malzemeleri yüklü tır, İl Müftüsü Ahmet Celalettin Altunkaya tarafından edilen duanın ardından bölgeye uğurlandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.