Müsiad ABD New York'taki Türkevi'nde gayrimenkul ve inşaat sektörlerinin temsilcilerini buluşturdu

Müsiad ABD New York'taki Türkevi'nde gayrimenkul ve inşaat sektörlerinin temsilcilerini buluşturdu

NEW YORK (AA) - Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) ABD temsilciliği, gayrimenkul ve inşaat sektörlerinin önemli oyuncularını düzenlediği düzenlediği etkinlikte bir araya getirdi.

NEW YORK (AA) - Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) ABD temsilciliği, gayrimenkul ve inşaat sektörlerinin önemli oyuncularını düzenlediği etkinlikte bir araya getirdi.

MÜSİAD ABD'nin, Türkiye'nin New York Başkonsolosluğu işbirliğiyle Türkevi'nde düzenlediği etkinlikte, gayrimenkul ve inşaat sektörlerinin temsilcileri buluştu.

Emlakçılar, konut kredisi aracıları, mimarlar ve mühendislerin de aralarında bulunduğu sektörün birçok paydaşı etkinlikte yer alırken, katılımcılar muhtemel iş ortaklıklarını keşfetme ve bilgi alışverişi imkanı buldu.

Etkinlikte, gayrimenkul ve inşaat sektöründen önemli temsilcilerin katılımıyla bir panel de gerçekleştirildi. MÜSİAD ABD İcra Direktörü Cüneyt Gürkan'ın moderatörlüğünü üstlendiği panelde, Gayrimenkul Yatırımcıları Derneği (GYODER) ABD Temsilcisi Çağrı Kanver'in yanı sıra, inşaat sektöründen iş insanları ile gayrimenkul hukuku alanında uzman konuşmacılar yer aldı.

Panelistler, Türkiye ve ABD'deki pazar eğilimleri ile yönetmelikler hakkında tecrübelerini aktarırken, katılımcılardan gelen soruları da yanıtladı.

Gürkan, bu gibi etkinliklerin Türk ve Amerikan şirketleri arasında ortaklık geliştirilmesinde faydalı olacağını belirterek, mart ayında gıda, inşaat ve mobilya sektörünün temsilcilerinden oluşan MÜSİAD heyetinin iş temaslarında bulunmak üzere ABD'ye geleceğini kaydetti.

Programa katılanlar arasında Müsiad ABD Başkan Vekili Yavuz Orta, Washington DC Temsilcisi Berker Hazar ve Boston Temsilcisi Kemal Bozkurt’ta vardı.

Gecenin sonunda ise Taşkın Bakery sponsorluğundaki ikramlar ve Türk Hava Yolları’nın hediye biletleri vardı.

809179b9-1e4d-4b2b-ae8e-95063ef95d9b-004.jpeg267bcdf6-8209-4741-9fb9-8d87f32a52c1-004.jpeg5418d587-f4fc-4f88-9250-6c67a25d9bde.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.