Nigar Almangızı'na Ermeni Tehdidi

Nigar Almangızı'na Ermeni Tehdidi

Yazarımız ve Azerbaycan temsilcimiz Nigar Almangızı'na ermeniseverler tarafından ölüm tehdidi yapıldı.

İnternet Aracılığı ile bir şahıs gazetemiz yazarlarından ve Azerbaycan Temsilcimiz Nigar Almangızı’nı  ölümle de tehdit ettiği belirtildi.
       Nigar Almangızı, "Yarın ilk iş, İç İşleri Bakanlığımıza (Dahiliye Nazırlığı) ve Millî İstihbarat Teşkilatına bilgi ve Savcılıkta takip için da’vâ açılması girişimlerinde bulunacağız.Bu istikamette milletvekillerimizden de yardım göreceğimizi, konunun BASININ MÜSTAKİL VE AZAD çalışabilmesi olarak gündemde tutulup tehditkârlara gerekli cezaların verilmesi için sonuna kadar mücadele edeceğiz..." denildi.

      Konu hakkında kendisiyle görüştüğümüz yazarımız Nigar ALMANQIZI bu unvanla yazan kişinin Elsen Nezerov olabileceğini ancak bunun ortaya çıkarılması için elindeki imkânların yetersiz olduğunu, istihbaratın bunu ortaya çıkarabileceğini kayd etti.

       Yazarımız Nigar Almangızı “belki sadece bir kiz ismiyle yazmış olan bir başkası da olabilir”, bilemiyorum diyor. Azeri topraklarının ermenistan topraqi kibi gosterilmesine etraz eden haberlerimiz ses getirmiş ve birtakım ermeniseverlerden gazetemize tepkiler gelmiş idi.  O zaman Elsen Nezereov isimli şahıs, dergisinin yaptığı harita hatasını bize müdafaa etmişti. Bizde buna itiraz olaraq meselenin okurların muzakiresine bırakıldığını bildirmiş idik. Aradan bir aya yakın zaman geçtikten sonra bazıları başkent Bakü’de bezi yandaşlarına güvenerek gazetemize karşı ve tek tek şahıslara hücuma geçtiler." diye konuştu
      Nigar Almangızı tecrübeli bir gazeteci olarak başından böylesi çok badireler geçtiğini, Allah’ın verdiği canı yine Allah’ın alacağını, Azerbaycan vatanımız için canımızın kurban olmakta tereddüt etmeyeceğini defalarca tekrar edip, “bu aziz vatan uğruna nice şehidler verdik. Türk İstiklâl Şairi Mehmet Akif Ersoy merhumun dediği kimi, “bir hilal uğruna nice güneşler battı...” Bir Nigar daha batsın ne çıkar" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :