Nihat Doğan Fazıl Say'ı Bombaladı!

Nihat Doğan Fazıl Say'ı Bombaladı!

Son günlerdeki açıklamalarıyla gündemden düşmeyen Nihat Doğan, Fazıl Say ve Yalçın Küçük'e saydırdı...

TNT'de ekranlara gelen, sunuculuğunu Petek Dinçöz'ün üstlendiği 'Arım Balım Peteğim' programına konuk olan Nihat Doğan; yine gündem yaratacak açıklamalarda bulundu.

Fazıl Say'ın 'bize din iman öğretmesin' cümlelerine takan ünlü türkücü, kendisini seks alemiyle suçlayan Say'ın Banu Zorlu'yu şarkısını dinlemek için neden otel odasına çağırdığını bir türlü anlamadığını ifade etti.

BEDELLİ ASKERLİK GÖNDERMESİ
Geçtiğimiz günlerde Twitter üzerinden 'Sen kimin köpeğisin?' diye hitap ettiği Fazıl Say'a yüklenen Doğan, ünlü sanatçıyı 'Bedelli Askerlik'le vurdu.

Fazıl Say'ın kendini 'Atatürk çocuğu' olarak nitelediğini ifade eden Doğan; 'Nihat Doğan ne? Muş'ludur o. İşte manyak, ahmak bir insandır. Anadolu çocuğuyuz ya. Arkadaş Mustafa Kemal Atatürk çocuğu. Biz de ona dedik ki; Fazıl Efendi biz askerliğimizi Tunceli dağlarında yaptık. Bu vatan için mermi attık. Asteğmenim şehit oldu. Ben de şehit olabilirdim." dedi.


'SEN BU VATAN İÇİN NE YAPTIN?'
Nihat Doğan sözlerini şu şekilde sürdürdü: "Sen bu vatan için ne yaptın? Askerliğini bile bedelli yapmış. Sen Mustafa Kemal'e nasıl hesap vereceksin? O büyük komutana nasıl anlatacaksın öbür tarafta derdini? Bunlar böyleler. Gider askerliği 28 gün yaparlar, yalılarda otururlar, camide gören yok, kilisede gören yok, sinagogda gören yok bunları, hiçbir şeye inanmazlar."

'YALÇIN KÜÇÜK İSRAİL UŞAĞIDIR'
Fazıl Say'ı Yalçın Küçük'ün manevi evlatlığını yapmasından ötürü de eleştiren Doğan şu açıklamaları yaptı:

Burada açık ve net söylüyorum, 30 bin tane şehidimizin kanında vebali olan bir insandır Yalçın Küçük. İsrail uşağıdır. Bunlar da böylelerinin manevi evlatlığını yaparlar.

Petek Dinçöz'ün 'burada olmayanlar hakında konuşmayalım' uyarısı üzerine daha da sinirlenen Nihat Doğan, 'isim vermeyeceksek hiç konuşmam' diyerek restini çekti.

Nihat Doğan'dan Fazıl Say'a Cevap

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.