Nikahsız eşine kurşun yağdırdı

Nikahsız eşine kurşun yağdırdı

İstanbul Küçükçekmece'de bir kişi, tartıştığı 2 çocuk annesi nikahsız eşini tabancayla vurarak öldürdü.

Olay, Sefaköy İnönü Mahallesi Bıldırcın Sokak Yücel Apartmanı numara 2'de saat 21.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre Kenan B., birlikte yaşadığı Çilem Güner ile bilinmeyen bir nedenle tartıştı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Kenan B., Güner'i darp ettikten sonra tabancayla vurdu. 2 çocuk annesi kadın vücuduna isabet eden 3 kurşunla olay yerinde hayatını kaybederken, Kenan B. otomobili ile olay yerinden kaçtı. Olay yerine gelen Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ekiplerinin incelemisnin ardından Güner'in cenazesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Ev sahibi Muzaffer Yücel, "Tek üzüldüğüm şey kadın ölmeden önce dışarıya çıkardığımızda yaşıyor olmasıydı. Ambulans olay yerine çabuk geldi ancak genç kadın sağlık ekipleri gelmeden önce öldü. Ölümüne engel olamadık, üzgünüm. Bir ay önce benim evime taşınmışlardı" dedi.

Diğer bir görgü tanığı ise, "Olayı duyunca dışarıya çıktık. Ama kadın binanın önüne yığılmış bir şekildeydi. Vurulduğunu anladık. Olayın nasıl gerçekleştiği hakkında bir bilgimiz yok. Bu mahalleye yeni taşınmışlardı" diye konuştu.
Güner'in biri kız 2 çocuk sahibi olduğu öğrenildi. Olay esnasında evde olduğu tahmin edilen kız çocuğu ise, ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Güner'in erkek çocuğunun ise dedesinde kaldığı öğrenildi

Etiketler :