NTV ile Habertürk'ün Aday Kavgası

NTV ile Habertürk'ün Aday Kavgası

NTV ve Habertürk, Baykal'ın Genel Başkan Adayını açıklama yarışında birbirlerine yalanladılar. İşte yarım saat içinde yaşananlar.

ÖZYÜREK NTV'YE KONUŞTU ADAYI AÇIKLADI!

NTV'nin yayınına katılan CHP Parti sözcüsü Mustafa Özyürek CHP Başkanlığı için Baykal'ın aklındaki isimlerden birinin Kemal Kılıçdaroğlu olduğunu, Kılıçdaroğlu'nun da ona "Gel derseniz gelirim" dediğini söyledi.

HABERTÜRK BAYKAL'IN AĞZINDAN YALANLADI

Ancak cümle Özyürek'in ağzından çıkar çıkmaz Habertürk altyazı geçerek Baykal'ın ağzından bu sözleri yalanladı.

Habertürk Ankara Temsicilisi Ünsal Ünlü, Özyürek'in açıklamasından hemen sonra Baykal'la telefon ile görüştüğünü söyledi: "Baykal'a Özyürek'in sözlerini hatırlatınca gülümsedi ve 'aklımda bir isim yok, olursa sadece ben açıklarım' dedi" diye konuştu.

ÖZYÜREK CNN TÜRK'TE NTV'Yİ YALANLADI

Baykal'ın adayının kim olduğunu izleyicilerine duyurma yarışındaki haber kanalları Özyürek'in NTV'deki açıklaması ile hızlı bir haber yarışına başladılar. CNN Türk, NTV'deki yayını HaberTürk'ün yalanlaması üzerine telefon ile Özyürek'e bağlandı. Özyürek bu sefer de CNN Türk kanalında, "Baykal'ın adayı" diye bir açıklaması olmadığını çeşitli isimler olduğunu bu isimlerden birinin de Kılıçdaroğlu olduğunu açıkladı.

Etiketler :