NTV'de din-bilim savaşı!

NTV'de din-bilim savaşı!

NTV gecenin en şiddetli tartışmasına sahne oldu. CERN deneyini tartışan bilim adamları fena kapıştı. Prof. Saçlıoğlu stüdyoyu terk etti!

NTV gecenin en hararetli canlı yayınına imza atarak izleyenlere ilginç bir tartışma izletti. Ancak programın konusu ne Balyoz soruşturmasıydı ne de anayasa değişiklik paketi.

Celal Pir'in hazırlayıp sunduğu 'NTV soruyor'da bilim dünyasının gözlerini diktiği tarihi bir deney tartışıldı. İsviçre'de yapılan CERN deneyinin uzmanlarca değerlendirildiği programda tam anlamıyla bir bilim savaşı yaşandı. Cumhuriyet yazarı ve bilim-teknoloji gazetecisi Orhan Bursalı, Prof. Hayrani Altıntaş, Prof. Cihan Saçlıoğlu, Doç. Dr. Tamer Taslaman'ın katıldığı programa fizikçi Prof. Cihan Saçlıoğlu stüdyoyu terkederek damgasını vurdu.

Fizik alanında uzman olan isimler NTV'de CERN deneyinin olası sonuçlarını ve hedeflerini tartıştı. Ancak tartışma hayli gergin bir atmosferde yapıldı.Fizikçi  Prof. Saçlıoğlu, ilahiyat Fakültesi öğretim görevlisi Prof. Hayrani Altıntaş'la girdiği tartışmada adeta çıldırdı. Tartışmanın fizik ve din konusuna kayması üzerine Saçlıoğlu 'buna daha fazla tahammül edemem. Bu programın bu kadar saçma bir noktaya geleceğini tahmin edemedim. Orada insanlar 10 milyon Euro para yatırarak neler yapıyorlar, burada neler konuşuluyor..' diyerek canlı yayında stüdyoyu terketti.

İŞTE O ANLAR:
 


GAZETECÄ°LER
Uploaded by serhat-serdar. - News videos from around the world.
GAZETECÄ°LER 2
Uploaded by serhat-serdar. - News videos hot off the press.

Etiketler :