NTV'de 'yanlı tercih' programı!

NTV'de 'yanlı tercih' programı!

NTV'de Doğru Tercih Programı'nın yapımcısı ve sunucusu Sadık Gültekin bugün çok yanlı ve haksız bir görüşe imza attı..Nasıl mı?

NTV'de Doğru Tercih Programı'nın yapımcısı ve sunucusu Sadık Gültekin bugün çok yanlı ve haksız bir görüşe imza attı

Milli Eğitim Bakanlı'nın son olarak yaptığı 'alan değişikliği'ni haber bülteninde yorumlayan Sadık Gültekin, bu düzenlemenin hedefinin 'İmam Hatip Liseleri' olduğunu ileri sürdü.

Gültekin, "Bu düzenlemeyle katsayı sorunu dolaylı olarak aşılmak istenmektedir. İmam Hatip Liselerinin işini kolaylaştırmak hedef" dedi.

Oysa İmam Hatip Liseleri, Meslek Liseleri içinde çok küçük bir bölümü oluşturuyor. Bunu en iyi bilenlerden bir de eğitimci olması hasebiyle Sadık Gültekin. Gültekin'in bu gerçeği bilerek hedef tahtasına sadece İmam Hatip Liselerini oturtmasının, NTV'nin yansız habercilik anlayışına ters düştüğü belirtiliyor.

SADIK GÜLTEKİN NTV'DE PROGRAM YAPIYOR, VATAN'DA YAZIYOR
Üniversiteye girmeyi hedefleyenler için doğru tercihi yapmanın püf noktaları, üniversiteler, fakülteler ve mesleklerin tanıtımın yapıldığı “Doğru Tercih” programı hafta içi her gün saat 11:30'da NTV'de yayınlanıyor.

Sadık Gültekin'in sunduğu programda, sınavda alınan puana göre hangi üniversitelerin tercih edebileceği, kariyer olanakları, Türkiye ve yurtdışındaki eğitim imkanları anlatılıyor.

Sadık Gültekin'e ulaşmak için; dogrutercih@ntv.com.tr

kaynak: haberdemeti
 

Etiketler :