Nuh Gönültaş, Radikal yazarını deli etti!

Nuh Gönültaş, Radikal yazarını deli etti!

NTV ekranları çarpıcı bir kaset polemiğine sahne olurken Tuğrul Eryılmaz ile Nuh Gönültaş arasında gergin diyaloglar yaşandı...

Başbakan Erdoğan'ın seçim meydanlarında muhalefete kaset skandallarıyla yüklenmesi yeni bir tartışmanın kapısını araladı. Özel hayatın sınırlarıyla siyasetin sınırlarıni nasıl çizilmeli? NTV ekranlarında konuyu masaya yatıran gazeteciler sert bir polemiğe imza attılar.

Radikal gazetesinden Tuğrul Eryılmaz ile Bugün yazarı Nuh Gönültaş'ın katıldığı programa Eryılmaz'ın tepkisi damga vurdu. Gönültaş, Erdoğan'ın CHP'yi kasetle vurmasının siyaseten meşru olduğunu söylerken 'politikada bu işler böyle yürür' dedi. Bugün yazarının tavrını 'iki yüzlü ahlakın' bir yansıması olarak tanımlayan Eryılmaz adeta çileden çıktı. Başbakan'ın 'özel hayat' kavramından birhaber olduğunu savunan Eryılmaz 'Genel ahlak denilen kavramı kim belirliyo? Kimin ahlakı, kime göre ahlak?' diye sordu. Siyasetin ve devletin ahlakın sınırlarını çizemeyeceğini kaydeden Eryılmaz eğer çiziyorsa 'bunun adı faşizm olur' dedi.

İşte o anlar:

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.