Nuray Mert ayrıldığı Hürriyet'e saydırdı!

Nuray Mert ayrıldığı Hürriyet'e saydırdı!

Nuray Mert NTV ekranlarında canlı yayında Hürriyet'ten ayrılma kararının perde arkasını anlattı. Mert, hangi gazeteyle anlaştığını da açıkladı.

Hürriyet gazetesinden ayrılmak kararı alan Nuray Mert NTV ekranlarında gazetesinden neden ayrıldığını ve yeni adresini açıkladı. Mert, Hürriyet yönetimine yaptığı eleştirilerle dikkat çekti.

Yazılarının içeriğinden ziyade gazete sayfalarında hak ettiği yeri bulamadığı için ayrılma kararı aldığını söyleyen Nuray Mert gazete yönetimini 'özensiz' olmakla eleştirdi. 'Cumartesi günkü yazımı gördüğümde kararımı verdim. Yazımı 24. sayfanın içinde kenar süsü gibi koymuşlardı. Bir tek önüne perde germedikleri kalmıştı. Bir kasıt var mı bilemem.' diyen Mert, gazeteyi zorlayacak bir talebi ve beklentisinin olmadığını söyledi. 'Son derece uyumlu çalışırım ve bir şeyi bir kere söylerim. Talebi kulak arkası edilecek bir insan değilim. Böyle devam ederse ayrılacağını bildirmiştim' dedi.

"HÜRRİYET'LE TEN UYUŞMAZLIĞI YAŞADIK"

Nuray Mert, Hürriyet'ten ayrılma kararının bir diğer nedeni olarak gazeteyle yaşadığı 'ten uyuşmazlığı' olarak gösterdi. Mert, Hürriyet'in okur profili ve aldığı geri dönüşlerin beklentilerini yanıtlamadığını söyledi.

Basın Odası programında konuşan Mert'in açıklamaları karşın programın diğer konuklarından Hürriyet yazarı Sedat Ergin de bir düzeltme yapma gereği hisseti. Ergin, gazete yönetiminin bir kasıtla böyle bir şey yapmayacağını söyledi.

MİLLİYET'E GEÇİYOR!

Mert, Hürriyet'ten sonra hangi gazetede yazacağını da söyledi. Milliyet'te yazmak istediğini söyleyen Mert sürecin devam ettiğini belirtti. 'Sadece Milliyet'te yazmak istiyorum, kendimi uygun buluyorum oraya. Hızla temasa geçtiler zaten. Detayları konuşacağız.' diyen Mert sürecin devam ettiğini söyledi.



 

Etiketler :