Nuri isyan etti: Yanlış yerde oynatıldım

Nuri isyan etti: Yanlış yerde oynatıldım

Milli futbolcu Nuri Şahin, Liverpool Menajeri Brendan Rodgers'a eleştiriler getirdi. Nuri, 6 ay kiralık olarak formasını giydiği Liverpool'da Rodgers'ın kendisini ısrarla yanlış yerde oynattığını savundu.

 

Real Madrid'den kiralık olarak Liverpool'a giden Nuri Şahin, kırmızı formayı 12 kez giyebildi. Bu 12 maçın sadece 4'ünde 90 dakikayı tamamlayan Nuri, çok geçmeden yıldızının parladığı Borussia Dortmund'a geri döndü.

Milli futbolcu, İspanyol ''As'' gazetesine Liverpool'da geçirdiği günleri anlattı. ''Liverpool'da başarısız olmadım'' diyen Nuri Şahin, menajer Brendan Rodgers'ın kendisini ısrarla yanlış yerde oynattığını savundu.

Rodgers'ın kendisine forvetin arkasında 10 numara rolü biçtiğini söyleyen Nuri, ''Ancak ben forvet arkasında oynayan bir futbolcu değilim. Rodgers'a da neden bu bölgede oynamaya zorlandığımı sordum. Ancak bana yanıt veremedi'' ifadelerini kullandı.

Nuri Şahin, hala sözleşmeli oyuncusu olduğu Real Madrid'e geri dönmeye de açık kapı bıraktı. İspanyol ekibinde forma şansı bulamamasını üst üste gelen sakatlıklara bağlayan Nuri, Jose Mourinho ile de telefonda sık sık görüştüklerini vurguladı.

Real'in, United'ı elemesine de değinen milli futbolcu, ''Herkes Cüneyt Çakır'ı konuşuyor. Ancak bence Real son derece iyi bir oyunla turu geçti'' dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.