Nuri Şahin İtalya yolunda

Nuri Şahin İtalya yolunda

İspanya La Liga takımlarından Real Madrid'in Inter'den Maicon'u transfer edebilmek için Nuri Şahin'i takasta kullanacağı haberlerinin dozajı artmaya başladı.

  İspanyol ve İtalyan basını Real Madrid - Maicon eksenli haberlerinin şiddetini gün geçtikçe arttırmaya devam ediyor. Inter Başkanı Massio Moratti'nin takımdan ayrılacağını doğruladığı Maicon için "İyi teklifler var ve biz de Maicon'un isteği doğrultusunda bu teklifleri değerlendireceğiz" dedi.

 

Paris Saint Germain'in yanı sıra Real Madrid'in de ısrarlı bir şekilde nabız yokladığı Maicon'un transferi için İspanyol basını ve ardından İtalyan basını sürpriz bir iddia ortaya attı... Kısa bir süre önce Avrupa basınında fısıltı şeklinde olan Maicon - Nuri Şahin takası şimdi ise yüksek bir sesle gündeme getirilmeye başlandı.

 

Jose Mourinho'nun ısrarlı bir şekilde transfer edilmesini istediği Maicon için pazarlık masasına Nuri Şahin'i koyduğu iddia edilen Real Madrid'in Brezilyalı oyuncu için kasasından herhangi bir bedel çıkartmak istemediği belirtildi.

 

 

MOURINHO HER ZAMAN MAICON'U İSTEDİ

 

 

Inter ile olan sözleşmesi 2014 yılında sona erecek olan Maicon ile görüşmelere başlayan Real Madrid'in Brezilyalı futbolcu için önümüzdeki hafta Inter ile masaya oturacağı belirtildi.

 

31 yaşında olan savunma oyuncusunun takımdan ayrılmasına izin veren Inter'in yeni teknik direktörü Andrea Stramaccioni'ye başkan Moratti de destek verdi. Geçen sezon başında Maicon'u transfer etmek isteyen Real Madrid, Inter'in 18 milyon euroluk bonservis bedeli talep etmesinin ardından geri adım atmıştı.

 

 

MAICON'UN YAŞI MOURINHO İÇİN SORUN DEĞİL

 

 

İspanyol basını Maicon'un 31 yaşında olmasından dolayı Real Madrid'de forma giyip giyemeyeceği konusunda derin fikir ayrılıkları da yaşıyor. Basında, Real Madrid'in yeni sezon savunma kurgusunda daha dirençli futbolculara yer vermesi gerektiği görüşünün yanı sıra Maicon'un yaşının 31 olmasının bir öneminin olmadığı ve Mourinho'nun daha önce de 33 yaşındaki Carvalho'yu transfer ettiği belirtildi.

 

Maicon ile Real Madrid arasındaki tek engel, Brezilyalı futbolcunun talep ettiği yıllık ücret noktasında yaşanıyor. Real Madrid, Maicon'a yüksek bir ücret ödeyerek takım içindeki dengeleri bozmak istememesi Mourinho'nun da planlarını suya düşürebilir.

 

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.