Nuri Şahin nasıl Galatasaraylı olduğunu anlattı

Nuri Şahin nasıl Galatasaraylı olduğunu anlattı

Borussia Dortmund’un yıldızı Nuri Şahin, ''Amcam Galatasaraylı olun size 10 Mark vereceğim derdi" şeklinde konuştu.

Borussia Dortmund’da forma giyen Nuri Şahin, Almanya’da Nobby Pişiriyor (Nobby Kocht) adlı yemek programında nasıl olup da Fenerbahçeli bir babanın Galatasaraylı oğlu olduğunu, esprili bir dille açıkladı.

GALATASARAY MAÇINDA YOKUM

Nuri, son dönemde Gökhan Töre-Hakan Çalhanoğlu olayında Hakan'ı desteklediği ve Terim ile arasının açıldığı iddialarına da yanıt verdi. Terim hakkında konuşan Nuri, "Fatih Terim ile aramız iyi, kısa süre önce görüştük. Kadroları açıklamadan önce beni arayıp durumumu sordu" derken G.Saray ile oynayacakları maçla ilgili "G.Saray'a karşı maalesef oynayamayacağım ama stattaki atmosferi yaşayacağım için mutluyum. Taraftarlar da müthiş" dedi.

AMCAM FANATİK GALATASARAYLI

Galatasaraylı olmasıyla ilgili konuşan Nuri, "Hayalimde bir gün Galatasaray'a karşı oynamak her zaman vardı. Amcam büyük Galatasaray fanatiği. Galatasaraylı olun size 10 Mark vereceğim derdi" ifadelerini kullandı.

Milli takımın zor zamanlardan geçtiğini söyleyen Şahin, "Türk Milli Takımı şu an zor bir dönem yaşıyor. İyi günümüzde herkesi yenebiliyoruz ama kötü günümüzde İzlanda'ya 3-0 kaybedebiliyoruz" şeklinde konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.