'Nuri Şahin sen bizim Xabi Alonso'muzsun'

'Nuri Şahin sen bizim Xabi Alonso'muzsun'

Milli futbolcu Nuri Şahin'in Liverpool'la anlaşması, İngiliz taraftarları çok mutlu etti.

 

 
 
 Nuri Şahin'in İngiltere Premier Ligi'nin köklü ekiplerinden Liverpool'la sezon sonuna kadar anlaşması, Liverpool'lu taraftarları da oldukça memnun etti. İngiliz taraftarlar Nuri'nin seçimini etkileyen Xabi Alonso'ya teşekkür ederden, milli futbolcumuzun uzun yıllar 4 numaralı formayı giymesini istedi.

İşte Liverpool'un resmi internet sitesinde yer alan taraftar yorumlarından bazıları...

- Klas bir oyuncu için klas bir numara seçti. Anfield'e hoş geldin.

- Liverpool'a hoş geldin Nuri. Alonso'nun bizim için söylediklerini sana hissettireceğiz. Artık sen bizim için Alonso'sun. Transferin için çok mutluyum. Asla yalnız yürümeyeceksin.

Kaliteli bir oyuncu. Anfield'e hoşgeldin, asla yalnız yürümeyeceksin.

- Liverpool ailesine hoşgeldin. Umarım hemen alışırsın ve diğer orta saha oyuncularına niye butakıma getirildiğini gösterirsin. Umarım bizimle birlikte zevk alacağın bir sezon geçirirsin ve bize 4 numarayı uzun yıllar takip ettirirsin. Asla yalnız yürümeyeceksin. Teşekkürler Xabi Alonso.

- Hoşgeldin Nuri Şahin. 4 numaralı forma güzel seçim. Umarım kırmızı formanla parlarsın ve sezon sonunda buradan gitmek istemezsin.

- Anfield'a hoş geldin Nuri. Yeni sezon için bol şanslar. Umarım kendini iyi ifade eder ve keyif alırsın. Bu arada Xabi Alonso'ya teşekkürler.

- Artın bundan böyle asla yalnız yürümeyeceksin Nuri. Umarım sezon sonu kalıcı bir sözleşmeye imza atarsın.

- Nuri için tek sıkıntı Premier Lig'de hızlı oyuncuların olması ve oyunun hızlı oynanması. Umarım lige alışır ve kalıcı olur.

- Umarım gerçekten açıklamalarında olduğu gibi bir performans gösterir. Kesinlikle güven veren bir adam. Dünyanın en büyük kulübüne hoş geldin.

- Çok iyi bir oyuncu. Nuri, tutku ve coşkuyla oynayan, performansını yüksek seviyede tutmak için kendini geliştiren biri. Hoşgeldin.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.