Nurseli İdiz'in ibretlik çöküşü

Nurseli İdiz'in ibretlik çöküşü

Nurseli İdiz, aşırı alkol alıp etrafa rahatsızlık verdiği gerekçesiyle kaldığı otelden kapı dışarı edildi.

 BAVULUYLA KAPI ÖNÜNE

Nurseli İdiz , kaldığı otelden kovulunca, cebinde fazla parası olmadığı için de kalacak yeni bir yer bulamadı. İstanbul'a gitmesi gereken İdiz, bir taksiciyle pazarlık yaptı. Ancak İdiz'in cebinde bin 500 TL'si yoktu. Hemen telefona sarılıp kızından kendisine para göndermesini isteyen İdiz, ardından da bir mekana gitti. Burada içki içmeye devam eden Nurseli İdiz, kendinden geçti. İdiz'in bu hallerini görenler ise; "Nereden nereye?" demeden geçemedi.

BORÇ BATAĞINA SAPLANDI

Nisan ayında Nişantaşı'ndaki evinin 8 aylık kirasını ödeyemediği için eşyalarına haciz gelen Nurseli İdiz, borcunu kapatmak için Alkent'te 180 bin TL değerindeki dairesini satışa çıkarttı.

Vergi borcunu ödemek için bütün ev ve arabalarını satan Nurseli İdiz, böylece borç batağına saplandığını açıkladı. Bir zamanlar aldığı yüksek ücretle de gündem olan İdiz'in tiyatroda oyun başına aldığı 250 TL de borçlarını ödemesine yetmiyor.

ALKOL ONU İŞİNDEN ETTİ

2004'te 'Kınalı Kar' dizisindeki rolüne alkol sorunu yüzünden son verilen Nurseli İdiz, 2007'de de 'Salıncakta İki Kişi' adlı tiyatro oyununda benzer sorunlar yaşadı. İdiz, son tiyatro oyunu 'Evliliğe Gelince' ekibiyle de aynı nedenden ötürü tartıştı.

"Alkol yüzünden maddi ve manevi çok kaybım oldu" diyen İdiz, bu problemi yüzünden yapımcıların kendisine rol vermek istemediğini itiraf etti.

Milliyet  

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.