O Amiral'in Şok Ses Kaydı!

O Amiral'in Şok Ses Kaydı!

Çocuklarına “Türkiye'yi terk edin” vasiyetiyle gündemde olan Deniz Kuvvetleri Plan Prensipler Başkanı Tümamiral'in yeni bir ses kaydı internete düştü.

Çocuklarına “Türkiye'yi terk edin” vasiyetiyle gündemde olan Deniz Kuvvetleri Plan Prensipler Başkanı Tümamiral Ramazan Cem Gürdeniz'in yeni bir ses kaydı internete düştü.

Çocuklarına “Türkiye'yi terk edin” vasiyetiyle gündemde olan Deniz Kuvvetleri Plan Prensipler Başkanı Tümamiral Ramazan Cem Gürdeniz'in yeni bir ses kaydı internete düştü.

Amiral Gürdeniz, bu kez de, Türk halkına, Türk halkının manevi değerlerine hakaretler yağdırıyor. Başörtüsüyle, kurban ibadetiyle alay ediyor.

Dailymotion'da yayına konulan ses kaydında, memleketini çok sevdiği söylenen Tümamiral Gürdeniz'e ait olduğu ileri sürülen kişi, çocukları ve damadına “Bu ülkeyi terk edin” vasiyetinde bulunuyordu. Gerekçesi ise, Türkiye'nin her geçen gün İslamlaşmasıydı! Ses kaydında Tümamiral Gürdeniz olduğu iddia edilen kişi “Türkiye'yi ter edin. Gidin kendinizi kurtarın. Çünkü Türkiye Araplaşıyor, İslamlaşıyor, çok feci ülke oluyor. Her metre karesine bir cami düşecek ve ezandan uyuyamayacaksınız. Gidin kendinizi kurtarın” diyordu.

BUNLARI SÖYLEYEN BİR AMİRAL

Dailymotion'a yine Gürdeniz'e ait olduğu iddia edilen bir ses kaydı düştü. Kayıttaki kişi, Türk halkının manevi değerlerine hakaretler ediyor. Başörtüsü ile kurban ibadeti ile alay ediyor.

İşte Gürdeniz olduğu iddia edilen kişinin ağzından dökülenler:

-Foça olağanüstü bir yer. Çok Atatürkçü, cumhuriyetçi. Halkı çok güzel, yani hakli CHP kökenli.

-Türbanlı göremiyorsunuz, çarşaflı türbanlı insan yok.

ŞİMDİ DE KURBAN İBADETİ İLE ALAY EDİYOR

-Kurban kafalarını asacağız çam ağaçlarının üstüne (Gülüşmeler)

-Ne biçim adettir ya. Kurban bayramına artık ihtiyaç var mı bu dönemde?

-Böyle kıroluk mu olur? (Gülüşmeler)

-Eğer türban kutsal yerleri örtüyorsa en kutsal yerler donun örttüğü yerler demiş (gülüyor), çok hoşuma gitti

-Dünya tarihini incele, dinin fanatizm ve dogmayı kullananlar tek şeyden anlamış abi.. Devrimler ve güçten başka bir b..'la olmaz bu.

-Değer ve inanç senin sistemine rakip oluyorsa ne yapacaksın? Bunun hesaplaşması güçle olur, başka bir şeyle olmaz.

TÜRK HALKI ÖYLE KARAKTERSİZ Kİ, KANDİLDE MESAJ ATIYOR

-Laik, sosyal, hukuk devletimiz sonsuna dek inşallah
Bizim bayramımız da bu. Arabın bayramını bayram kabul etmiyorum abi. Bizim bayramımız budur.
-Şimdi bu Türk halkı öyle karaktersiz ki, Kandil oldu mu bin tane mesaj; sana da geliyordur herhalde, onların hiçbirine ben cevap bile yazmıyorum. Onların hepsinin ismi var.

HABERVAKTİM ÖZEL-

 

 


 

Etiketler :