O patron Erbakan'ı 28 Şubat'ta tehdit etmiş!

O patron Erbakan'ı 28 Şubat'ta tehdit etmiş!

Sultanbeyli Eski Belediye Başkanı Ali Nabi Koçak 28 Şubat süreciyle ilgili önemli bir iddiada bulunarak Erbakan'ın bir patron tarafından tehdit edildiğini söyledi.

28 Şubat Sürecinin en dikkat ceken isimlerinden Sultanbeyli Eski Belediye Başkanı Ali Nabi Koçak Kanal A'da Siyaset Masası programında Bedrettin Uğur'a çarpıcı açıklamalar Yaptı.
 
ERBAKAN'I BAŞBAKANLIKTA TEHDİT EDEN MEDYA PATRONU KİM?
 
Koçak, Merhum başbakan Necmettin Erbakan'ın o döneme ilişkin bir sırrını detaylarıyla anlattı. Koçak, bir medya patronunun Başbakanlık makamında Erbakan'ı tehdit ettigini söyledi.
 
 
 
28 ŞUBAT'IN MEŞHUR HEYKEL TARTIŞMASININ ARKASINDAN ARAZİ TALANI ÇIKTI!
 
Sultanbeyli 28 Şubat sürecinde tartışmaların merkezindeydi. O dönemde 2. ZırhlıTugay Komutanı Doğu Silahçıoğlu ile Sultanbeyli Belediye Başkanı arasında yaşananlar dikkat çekiyordu. O tartışmalardan biri de ilçeye dikilen Atatürk heykeliydi. İşte o heykel tartışmasının perde arkası meğer çok farklıymış.
 
'' FADİME ŞAHİN'LE TEHDİT EDİLDİM''
 
Sultanbeyli Eski Belediye Başkanı Ali Nabi Koçak, 200 Dönümlük arazinin talan edilmesine engel oldukları heykel tartışmasının çıkarıldığın da Fadime Şahinle Birlikte gösterilmekle tehdit edildiğini açıkladı.  
edilmiş

 

 

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum