O Polisin Babasından Kılıçdaroğlu'na ŞOK

O Polisin Babasından Kılıçdaroğlu'na ŞOK

Kılıçdaroğlu Hopa'da göstercilerin attığı taş sonucu başından yaralanan polisi hastanede ziyaret etti. Yaralı polisin babasının açıklamaları Kılıçdaroğlu'nu şok etti.

 

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, önce Hopa’ya gidip hayatını kaybeden Metin Lokumcu’nun mezarını ziyaret etti. Ardından da Rize’ye giderek göstericilerin attığı taş sonucu başından yaralanıp otobüsün üzerinden asfalta çakılan koruma polisi Servet Erkan’ı hastanede ziyaret etti.

Hastane’de Servet Erkan’ın babası Sinan Erkan ile Kılıçdaroğlu arasında çok çarpıcı diyaloglar geçti.

Kılıçdaroğlu hastanede yaralı polisi ziyarete gitti ve Başhekim’le görüştü. Enfeksiyon riski nedeniyle başından yaralı polisin yanına girmesine izin verilmedi.

Başhekim’in odasından basın mensupları çıkartıldıktan sonra yaralı polisin babası Sinan Erkan getirildi.

Kılıçdaroğlu, “geçmiş olsun” dedikten sonra Polise taş gelmediğini ve otobüsün hareket etmesi nedeniyle düşmüş olabileceğini söyledi.

Bu sözler üzerine Sinan Erkan tepki göstererek, “Yaptığınız açıklamalar çok kırıcıydı. Siz hastanede olanları bilmiyorsunuz. Oğlum yaralı olarak hastaneye getirildiğinde göstericiler hastaneyi ablukaya almış. Yaralı için getirilen helikoptere götürülememiş. Hastayı alıp  helikoptere götürmek için Başbakanlık korumaları havaya ateş açmışlar ve gelen helikoptere yaralı halde oğlum konarak sevkedilebilmiş” dedi.

Kılıçdaroğlu beklemediği tepki karşısında sessiz kalınca, Sinan Erkan, “bunları bilmiyorsunuz” dedi.

Kılıçdaroğlu da bunları bilmediğini doğrulayınca, Sinan Erkan kendisinden çıkıp dışarıdaki gazeteciler aracılığıyla kamuoyuna açıklamasını talep etti. Kılıçdaroğlu “tamam” dedikten sonra ziyaret bitti. Ancak Kılıçdaroğlu, kapıda bekleyen gazetecilere sadece yaralı polis memurunun sağlığı hakkında bilgi verdi ve olayları anlatmadı. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.