O söz bomba etkisi yaptı

O söz bomba etkisi yaptı

Galatasaray Başkanı Aysal’ın, Terim’in Ronaldinho çıkışına, “Hocamızın alıngan yapısı var” diyerek karşılık vermesi, Florya’da rahatsızlık yarattı. Aysal’ın, Öztürk ve Tulun’a arka çıkması da sıkıntıya yol açtı

Süper Lig’de 9’da 9 yapan Galatasaray’daki güllük gülistanlık hava, Fatih Terim’in, Karabük galibiyeti ardından yaptığı eleştiriler ve önceki gün de Başkan Ünal Aysal’ın çıkışı ile yerini fırtınaya bıraktı. Milliyet'in haberine göre; Terim’in veto ettiği Ronaldinho konusunda çıkan haberler nedeniyle Başkan Aysal ve yönetime sitem dolu mesajlar yollamasına önceki gece karşılık gelince, Florya’da ipler gerildi.

Aysal’ın, Telegol programında, teknik patron Fatih Terim için, “Alıngan bir yapısı var” demesi bomba etkisi yarattı. Karabük galibiyeti sonrası transfer gelişmelerinin dışarı farklı yansıtılmasına tepki gösteren Terim’e yanıt veren Aysal’ın, “Aile içinde dedikodular olur, dışarıya da çıkar. Fatih Hoca da çokbaşarılı ama onun da alıngan bir tabiatı var” şeklindeki sözleri, Florya’da memnuniyetsizliğe yol açtı.

İhtarname krizi

Ünal Aysal’ın, Terim’le yıldızı barışmayan Başkan Yardımcısı Adnan Öztürk’e de açık destek vererek, “Hocamız neden alınıyor anlamıyorum. Çünkü Adnan Öztürk futbola hiç dokunmayan biri. Kendisiyle çalışmaktan son derece memnunum. Hocamız rahatsızsa da bu yanlış, buna gerek yok” demesi de ikinci şoku yarattı. Terim’in resti sonrası Florya’yla ilişkisi kesilen Bülent Tulun konusunda da Başkan Aysal’ın, “Bülent Tulun bazı sorunlar oldu diye camiadan gidecek biri değil. Bülent’in futbol bilgisine güveniyorum” şeklindeki açıklamaları, Florya’da rahatsızlık yaratan diğer bir konu başlığı oldu. Diğer taraftan önceki gün TFF’yle beraber UEFA’ya gönderilen ihtarname ile ilgili kriz yaşandığı ve 2. Başkan Ali Dürüst ile Başkan Yardımcısı Refik Arkan’ın Öztürk tarafından yapılan bu girişimi engellemeye çalışarak “Saçma sapan işler” yorumunu yaptıkları öğrenildi. Dünkü yönetim toplantısında ise, tenis akademisinin kurulması, Hakan Üstünberk’e teşekkür kokteylinin düzenlenmesi kararları alındı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.