O tişörtü neden giydiğini açıkladı

O tişörtü neden giydiğini açıkladı

"Bunu politik sebeplerden dolayı değil, Mandela bana, bir ülkeye, bir kıtaya ve tüm dünyaya ilham kaynağı olduğu için yaptım. Tekrar teşekkürler Madiba"

Elazığspor maçında Mandela'yı anmak için giydiği tişört nedeniyle PFDK'ya sevk edilen Galatasarayfutbolcu:

Galatasaray'ın Fildişi Sahilli futbolcusu Didier Drogba, Elazığspor maçında, Güney Afrika'nın efsanevi lideri Nelson Mandela'yı anmak için giydiği tişörtle ilgili açıklamada bulundu.

Giydiği tişört nedeniyle Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edilen Drogba, kişisel Instagram hesabından yaptığı açıklamada şu sözlere yer verdi:

"Destek veren herkese teşekkür ederim. Üzgünüm ama yine böyle bir şey yapmak zorunda kalsam, bir kez daha aynısını yapardım. Bunu politik sebeplerden dolayı değil, Mandela bana, bir ülkeye, bir kıtaya ve tüm dünyaya ilham kaynağı olduğu için yaptım. Tekrar teşekkürler Madiba."

Galatasaray'ın Fildişi Sahilli oyuncuları Drogba ve Emmanuel Eboue, Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında, Türk Telekom Arena'da Elazığspor'u 2-0 yendikleri maçta formalarının altında "Teşekkürler Madiba" ve "Rahat uyu Nelson Mandela" yazılı tişörtler giymişti. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.