Obama'nın Ramazan mesajına tokat gibi cevap

Obama'nın Ramazan mesajına tokat gibi cevap

ABD Başkanı Barack Obama, Müslümanların ramazan ayını kutladı. Ancak Obama'ya tokat gibi bir cevap geldi: Kendilerini bombaladığın Müslümanları mı tebrik ediyorsun?

Obama, ramazan ayının başlaması vesilesiyle yayımladığı kutlama mesajında, "Michelle ve ben, ABD ve dünya genelindeki Müslüman topluluklara en iyi dileklerimizi sunuyoruz" ifadesini kullandı. Obama'nın bu tebriğine cevap gecikmedi.

Ramazanın, dünyadaki 1.5 milyar Müslüman için oruç tutmak, kendini adamak ve derin düşünceye dalmak için bir zaman olduğunu belirten Obama, Ramazan'ın ayrıca, aileler ve dostlar açısından, bir araya gelme ve farklı inançlardan kişileri birbirine bağlayan prensipleri, barış, adalet, eşitlik ve insanoğluna merhamete bağlılığı kutlamak için bir fırsat sunduğunu kaydetti.

Obama, "Bu bağlar, bizi birbirimizden sıklıkla uzaklaştıran farklılılıklardan çok daha güçlü" değerlendirmesinde bulundu.

OBAMA'YA SERT YANIT

Obama'nın sosyal medya aracılığıyla yayınladığı mesajına cevap yazan Frankie Boyle isimli kullanıcı "Guantanamo'da yemeye zorladığın Müslümanları mı? Ya da kendilerini bombaladığın Müslümanları mı (tebrik ediyorsun)?" yazdı.

İşte Obama'ya yazılan o mesaj;

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.