Oğlunu vuranı kiralık katil tutup öldürttü!

Oğlunu vuranı kiralık katil tutup öldürttü!

Bir kavgada başından vurularak ölen gencin babası oğlunun intikamını almak için kiralık katil tuttu...

Kahramanmaraş'ta çıkan kavgada av tüfeğiyle başından vulup ağır yaralanan, hastanede beyin ölümü gerçekleşince bağışlanan organları 5 kişiye can olan Kenan Bozoğlu'nun babası Zeki Bozoğlu, 'cinayete azmettirmek' suçundan gözaltına alındı. Bozoğlu'nun, oğlunun ölümünden sorumlu tuttuğu Seyit Gazi Dağıstanlı'yı (32) 150 bin TL'ye anlaştığı kiralık katillere öldürttüğü ileri sürüldü.

ORGANLARINI BAĞIŞLAMIŞTI

Film gibi olay şöyle gelişti. Kenan Bozoğlu (29) geçen 26 Mayıs tarihinde silahlı kavganın ortasında kalınca rastgele açılan ateş sonucu ağır yaralandı.

Babası Zeki Bozoğlu gencin beyin ölümü gerçekleşince organlarını 5 kişiye bağışladı. Aradan aylar geçtikten sonra Bozoğlu Ailesi, oğullarının öldüğü kavgadan yara almadan kurtulan Seyit Gazi Dağıstanlı'yı (29) yaşananlardan sorumlu tuttu. Dağıstanlı, bir süre sonra Antalya'ya taşındı. Bir süre sonra Dağıstanlı ortadan kayboldu ve cesedi sahilde bulundu.

POLİS İZ SÜRDÜ

Ekipler olayla ilgili araştırma başlatarak 100'ün üzerinde kişinin ifadesine başvurdu. Sonunda baba Zeki Bozoğlu'nun ölümünden sorumlu tuttukları Seyit Gazi Dağıstanlı'nın öldürülmesi için kiralık katil tuttukları ortaya çıktı. Yapılan incelemeye göre Bozoğlu'nun kiralık katillerle 150 bin TL'ye anlaştığı ortaya çıktı.

KİRALIK KATİL ARKADAŞI ÇIKTI

Cinayet şüphelisi 28 yaşındaki Oktay Arslan'ın, öldürdüğü Seyit Gazi Dağıstanlı'nın çocukluk arkadaşı olduğu da ortaya çıktı. Arslan'ın Alanya'ya geldikten sonra Seyit Gazi Dağıstanlı'ya ulaştığı, ardından buluşup öldürdüğü anlaşıldı.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.