Öğretmen Yazarlar Hocalar Kitap Fuarı'nda buluştu.

Öğretmen Yazarlar Hocalar Kitap Fuarı'nda buluştu.

8-9 Haziran 2023 tarihlerinde düzenlenen, Hocalar İlçe Milli Eğitim müdürlüğünün yürüttüğü Yazarım Öğretmenim Projesi kapsamındaki Öğretmen Yazarlar Kitap Fuarının ilki Afyon Hocalar ilçesinde gerçekleştirildi.

8-9 Haziran 2023 tarihlerinde düzenlenen, Hocalar İlçe Milli Eğitim müdürlüğünün yürüttüğü Yazarım Öğretmenim Projesi kapsamındaki Öğretmen Yazarlar Kitap Fuarının ilki Afyon Hocalar ilçesinde gerçekleştirildi.image0.jpeg

Türkiye’de ilk olan bu fuar Eğitimci Yazar Ahmet ÖZTÜRK organizatörlüğünde Türkiye’nin çeşitli illerinden gelen 40 Öğretmen yazarın katılımı ile yapıldı. Fuar boyunca 44 farklı etkinliğe yer veren etkinlik, Türkiye’de bir ilk olması nedeniyle büyük ilgi odağı oldu.

8 Haziran’da Hocalar Şehit Aslan Yalın İlkokulu bahçesinde yapılan açılışa, Hocalar Kaymakam V. Hakan KARA, Dinar Kaymakamı Kemal DURU, Kızılören Kaymakamı Makbule ADACI, Hocalar Belediye Başkanı Ali ARSLAN, Sandıklı Belediye Başkan V. Hüseyin DAŞTAN, İl Milli Eğitim Müdürü Miraç SÜNNETÇİ, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Fatih AKÇIL, Hocalar İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan KOYUNCU, Çobanlar, Dinar, Sandıklı İlçe Milli Eğitim Müdürleri, Hocalar Şehit Aslan Yalın İlkokulu Müdürü Nazif SARI, protokol üyeleri, basın mensupları, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’yla başlayan program, açılış konuşmalarının ardından halk oyunları ekibi ve çeşitli gösterilerle devam etti. Yazarım Öğretmenim Projesi kapsamında daha önce yapılan yarışmalarda ödül alan öğrencilerine hediye taktimi ve ardından Kitap Fuarının açılışı gerçekleştirildi.

Öğretmen yazarlar üç gün boyunca proje kapsamında Hocalar İlçesinde ağırlandı.

Program sonunda Hocalar Belediye Başkanı, Hocalar Kaymakam V. İlçe Milli Eğitim Müdürü tarafından Öğretmen yazarlara Katılım belgeleri törenle verildi. Program baştan sona dronla kayda alınırken günün anısına dair fotoğraflar çekildi. Öğretmen yazarlar “Birlikteliğimizin gücünü ilk Afyon Hocalar ’da yaşadık, Küçük bir ilçedeki Öğretmen Yazarımız Türkçe Öğretmeni Ahmet ÖZTÜRK'ün hayali olan böylesine büyük bir projeyi gerçekleştirmesi bizleri çok mutlu etti. Türkiye’de öğretmen yazarlar olarak bu kadar geniş kapsamlı, özverili ve güzel bir etkinlik yapılmasında emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Çok güzel ağırlandık, çok güzel anılar biriktirdik,” dediler.

Öğretmen Yazarlar Hatıra Ormanı için ağaç dikme töreniyle son bulan etkinliğin her yapılması planlanıyor.

Öğretmen yazarlar Fuarına katılan Öğretmen-yazarlar ise şöyle: ÖZGÜR YILMAZER, RECEP ÖZKUL, BARIŞ ÜNLÜ, CEVAT BAYRAK, BAYRAM YAMAN, AYDAN BİLGESOY, FATMA ÇETİN KABADAYI, HAVVA ÇETİNKAYA, HAKAN TUNCAL, MUSTAFA KIZILKURT, AHMET ÖZTÜRK, AYŞE ERDOĞAN, DR. YASİN KURUÇAY, BERKAN KAYA, MUSTAFA BEYDOĞAN, İSMAİL ZORBA, MEHMET TUNA, DİLEK KELEBEK, OSMAN SAİD, ALİ CAN, FATİH KADERCAN, GÜLCAN ÇETİNDAĞ CAN, ARZU BAŞER, CEYDA KURT SARI, NİHAT ÖNER, NURHAYAT KAYAR, ELİF ALP, HÜMEYRA POYRAZ, SULTAN SERDAR DOKSÖZ, SONAY KOCAOĞLU, ABDİL MERT, HAKAN ÇELEBİ, HİLAL KAYA, ÜMİT BACA, NESLİHAN GÜLTEPE MADEN, HASAN ERSOY, HASAN ERSOY, AYŞE ÇIRAK.

Haber: Fatma ÇETİN KABADAYI

img-4255-001.jpgimg-4252-001.jpg70e0f263-720e-44c6-bb9f-cf9e47c0d48d-001.jpgff07899b-0343-4897-b5b5-a5484271a9bd-001.jpg

img-4230-001.jpg0a6ef790-b924-4d29-bebb-8cee2d71d996-001.jpg33ad49f4-bd67-46d2-bc48-87ce1d61528c-001.jpgimg-3912-001.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.