Öğretmenin REKOR KONUŞMASI

Öğretmenin REKOR KONUŞMASI

Çanakkale Zaferinin 95. Yıldönümünde Bor İlçesi Başpınar İlköğretim Okulu Sosyal Bilgiler Öğretmeni Seval Eroğlu’nun yaptığı konuşma internet de tıklanma rekoru kırıyor.

Türkeğitimsen üyesi Sosyal Bilgiler Öğretmeni Seval EROĞLU'NUN, Çanakkale Zaferinin 95. yıldönümü nedeniyle okulunda yapmış olduğu konuşma internette tıklanma rekorları kırıyor.

Kutlama proğramında Merhum Hüseyin Nihal Atsız’ın “Kahramanlık” şiirinden alıntı yaparak konuşmasına başlayan ile Seval Öğretmen’in konuşması Çanakkale savaşlarını kazanan ruhu yansıtmaktaydı.

Başpınar İlköğretim Okulu Sosyal Bilgiler Öğretmeni Seval Eroğlu Çanakkale Zaferinin kutlama programında yaptığı konuşma birçok kurum, kuruluş ve şahıslardan takdir aldı. Yüzlerce kişi öğretmenimizi ziyaret etti, çiçekler gönderildi.

Ziyaret eden kurumlardan birisi de Türk Eğitim Sen Niğde Şube Başkanlığı oldu. Türk Eğitim-Sen Niğde Şube Başkanı İhsan Uğraş tarafından çiçek sunularak tebrik ve teşekkür edildi. İhsan Uğraş, okulun öğretmenler odasında Seval Eroğlu'nu tebrik ederek; “Bu çiçeği başta Genel Başkanımız Sayın İsmail Koncuk, Türk Eğitim-Sen Genel Merkez Yönetimi, Türk Eğitim-Sen Niğde Şubesi ve yüz altmış bin Türk Eğitim-Sen üyesinin tebrik ve teşekkür nişanesi olarak takdim ediyorum” dedi.Seval öğretmenimizi bir eğitimci olarak yapmış olduğu bu konuşmadan ötürü şahsım ve eğitim camiası adına tebrik ediyorum

Haber: Mehmet YILMAZ

SEVAL ÖĞRETMENİMİZİN AYAKTA ALKIŞLANACAK O KONUŞMASI

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :