Oktay Vural'dan AK Parti'ye sert sözler

Oktay Vural'dan AK Parti'ye sert sözler

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, Irak'ın kuzeyindeki Bölgesel Kürt Yönetimi Başkanı Mesud Barzani'nin AK Parti Büyük Kongresi'nde onur konuğu olmasına tepki gösterdi.

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural , İzmir'de partisinin istişare toplantısında, Irak'ın kuzeyindeki Bölgesel Kürt Yönetimi Başkanı Mesud Barzani 'nin AK Parti Büyük Kongresi'nde onur konuğu olmasına tepki göstererek, Bu milletin evlatlarının oyunu alanların yaptığı kurultaylarda, askerine, polisine kurşun sıkanları besleyenlerin, Barzaniler'in onur konuğu olarak ne işi var dedi. Vural, partililerden destek görünce, Yakında Öcalan'ı da Merkez Yönetim Kurulu'na (MYK) alırlar dedi.

MHP Grup Başkanvekili Vural, Barzani'yi onur konuğu olarak ağırlayan AK Parti'ye yönelik eleştirilerini şöyle sürdürdü:

Bugün birileri Damat Ferit gibi Sevr'i imzalıyorlarsa İmralı'nın yol haritasını imzalıyorlarsa, bunu yırtıp atmak da bize düşer. O zihniyeti işgalden kurtaracağız. Türk bayrağını onların kafasına dikeceğiz. Türkiye nereye gidiyor AKP yöneticileri dahi bize 'iyi ki siz varsınız' diyor. Bu zihniyetten Türkiye'yi kurtarmanın yolu, demokrasi içinde çözüm bulmamızdır. Çözüm nedir Millet iradesini milliyetçi iradeye dönüştürmek gerekiyor. AKP ve CHP'nin zihinlerini, PKK terör örgütü siyasal Kürtçülük vesayet altına almış. Atatürk'ün kurduğu parti 'Türkiye'de Kürt meselesi vardır' diyor. Yakında Öcalan'ı da Merkez Yönetim Kurulu'na alırlar. Hepsi koro halinde bu millete, uçuruma götürecek yabancıların projelerini empoze ediyorlar. Müslüman mahallesinde salyangoz satılmaz. Bunları onlara öğreteceğiz. Başbakan bir taraftan terörle kucaklaşan BDP'lilerin dokunulmazlığını kaldıralım derken kendisi gidiyor Öcalan ile kucaklaşıyor. Senin dokunulmazlığını ne zaman kaldıracağız.  

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.