Okulların Boyaları BELEDİYEDEN

Okulların Boyaları BELEDİYEDEN

Eğitim dönemi yaklaşırken, Beykoz Belediyesi okulların eğitim yılına hazınlığını tamamlamaya blaşladı. İlçedeki 63 ilk ve orta dereceli okulun, boya ve temizliği belediyeden oldu.

Beykoz'da 63 ilk ve orta dereceli okul yeni döneme hazırlanıyor. Öğrenciler daha temiz ve ferahokullarda öğrenim görmesi için tüm hazırlıklar devam ediyor.

Beykoz Belediyesi, ilçedeki 63 ilk ve orta dereceli okula boya ve temizlik malzemeleri desteğinde bulundu. 2010-2011 Eğitim öğretim yılının başlamasına çok az bir zaman kalırken, okullarda da hummalı çalışma devam ediyor.

Beykoz Belediyesi de, her yıl sürdürdüğü okullara boya ve temizlik malzemeleri yardımını bu yıl da artırarak devam ettirdi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Nejat Yayla ve okul müdürlerinin katılımıyla düzenlenen törende kısa birkonuşma yapan Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, öğrencilerin temiz birokulda öğrenim görmelerinin en doğal hakları olduğunu belirterek şunları söyledi:

"Bu yıl ilçemizdeki 63 okulumuza toplam 7.740 kg dış cephe boyası, 11.440 kğ iç cephe boyası, 4.800 litre yağlı boya, 1.300 kğ tavan boyasının yanı sıra, her okula sabun, çamaşır suyu, çöp kovaları, çöp torbaları faraş ve süpürge takımları, yer paspasları, temizlik bezleri ve otomatik sabunluklar verdik. Okullarımızın temel ihtiyaçlarını gidermek için destek olmaya devam edeceğiz.

Okul müdürlerimiz, öğretmenlerimizin sadece başarıya ve eğitim seviyesinin yükseltilmesine odaklanmaları için bunları düşünmemeleri gerekiyor. Boya ve temizlik malzemelerinin yanı sıra tozsuz tebeşir veriyoruz. Spor alanlarını yeniliyoruz. Belediye olarak ilçemizdeki eğitim kurumlarının sorunlarına çözüm bulmak için çalışıyoruz. Desteğimiz devam edecektir."

İlçe Milli Eğitim Müdürü Nejat Yayla da okullardaki çalışmaların yoğun bir şekilde devam ettiğini belirterek desteklerinden dolayı Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek'e teşekkür etti.

Yerel Posta

Etiketler :