ÖLDÜ MÜ ? ÖLDÜRÜLDÜ MÜ ?

ÖLDÜ MÜ ? ÖLDÜRÜLDÜ MÜ ?

Sosyal paylaşım sitelerinde Eski Başbakanlardan Necmeddin Erbakan'ın ölümüyle ilgili şok bir iddia ortaya atıldı.

Eski Başbakanlerden ve Milli Görüş lideri Necmeddin Erbakan'ın ölümüyle ilgili twitter ve facebook gibi sosyal paylaşım sitelerinde şok bir iddia ortaya atıldı.

Dolaşan iddiaya göre, merhum Erbakan'n ölümünün arkasında paralel yapnn olma ihtimali yüksek.

Kaynağının kime ait olduğu bilinmeyen ancak günden güne yayılan söz konusu iddia, tüyleri ürpetecek türden.

 

ARAP BAHARI VE ERBAKAN

Kamuoyunda "arap baharı" olarak bilinen ortadoğudaki halk ayaklanmalarının başladı tarihte hayatta olan Erbakanın ayaklanmalarla ilgili ;" Siyonizm kadrolarını yenilemektedir."  açıklamasıyla arap baharı'nın arkasındaki derin odakları işaret etmişti.

İddialara göre Erbakan'ın bu öngörüsünden rahatsız olan bazı karanlık odaklar, Erbakanı etkisiz hale getrmek için kamuoyunda "parelel yapı" olarak bilinen oluşumu devreye soktuğu söyleniyor.

ERBAKAN'IN SURİYE PLANI

Tehlikenin farkında olan ve Suriye konusunda hassas olan Erbakan, Ak Parti iktidarının Suriye politikasıyla ilgili genel başkanı olduğu Saadet Partisi aracılığıyla ve başka siyasi partilerin liderleriyle görüşerek ülkede muhalif bir kitle oluşturma çabası içerisine gireceği yönünde İran'danda destek aldığı söyleniyor.

AK PARTİ, "PARARLEL YAPI" ARACILIĞIYLA  SURİYE BATAKLIĞINA SOKULMAK İSTENDİ

Ak Parti iktidarının parale yapı aracılığıyla karanlık odaklar tarafından yanlış ve art niyetli propagandayla Suriye bataklığına sokulmak istendiği söylenen iddiada, son yaşanan olaylardan sonra Ak Parti iktidarının Suriye politikasını değiştirme sürecine girdiği belirtiliyor.

ERBAKANIN ÖLÜMÜ ARAŞTIRILSIN

 İddiada,merhum Erbakan'ın son günlerinde kimlerle görüştüğü ve kaldığı hastanedeki tedavi sürecinde ne gibi işlemlerden geçteğine yönelik araştırılmanın gerekliliğine vurgu yapılıyor.

27 ŞUBAT 2011 TARİHİNDE VEFAT ETMİŞTİ

Ocak 2011 tarihinde sol ayağında bir damar iltihaplanması nedeniyle hastaneye yatırılan Erbakan, ilk olarak 24 saat içinde taburcu olduğu söylenmiş ancak taburcu süresi günlerce uzatılarak 27 Şubat 2011 tarihinde hayata gözlerini yummuştu.

 

 

 

 

 

 

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.