Olmadı Sayın Vekil

Olmadı Sayın Vekil

Vekilin eğilip silemedeği çamurlu ayakkabı için alelacele bulunan temizlik işçisi devreye girdi. İşte detaylar;

AK Parti Edirne Milletvekili Necdet Budak, kentte yapımı süren Adalet Sarayı'nın şantiyesini gezdi. Budak’ın çamurlanan kösele ayakkabısını şantiyenin temizlik görevlisi temizledi.

 

Milletvekili Necdet Budak, partililerle birlikte Meriç ve Tunca nehirlerinin taşması sonucu sular altında kalan işyerleri ile köyleri gezdi. Bu gezi sırasında ayakkabısı çamur içinde kalan Budak, daha sonra Edirne Adalet Sarayı’nın şantiye alanını Edirne Vali Vekili Ali Deniz Sürmen, Edirne Belediye Başkanı CHP'li Hamdi Sedefçi, Edirne Cumhuriyet Başsavcısı Selami Hatipoğlu ve inşaatın yapımını yüklenen firmanın yöneticileri ile gezdi.

 

ÇAMURLU AYAKKABILAR SİLİNDİ

 

Burada kısa süren sohbetin ardından Necdet Budak, Başsavcı Hatipoğlu ve firma yöneticisi, ayakkabılarını çıkartarak giydikleri çizme ile şantiye sahasını gezmeye başladı. Bu sırada firma yetkilisi, çalışanlara milletvekili Budak'ın çamurlanan ayakkabısını silmeleri talimatını verdi. Bunun üzerine ayakkabıyı alan görevli, şantiyenin temizlik işleri ile uğraşan kadının yanına ayakkabıyı getirdi. Görevli kadın, ıslak bezle çamurlu ayakkabıyı sildi ve şantiyenin girişindeki merdivenlerin üzerine bıraktı. Şantiye gezisini tamamlayan Budak, çamurlanan ayakkabısının silindiğini görünce firma görevlilerine teşükker etti. Daha sonra Budak ve partililer şantiyeden ayrıldı.

 

Geçen yıl 5 Aralık'ta temeli atılan ve 19 milyon 950 bin liraya mal olması beklenen Edirne Adalet Sarayı’nın 26 Ağustos 2011 tarihinde faaliyete geçmesi planlanıyor.

 

 

Etiketler :