Ölmeden önce facebook'ta helalleşti

Ölmeden önce facebook'ta helalleşti

Bursa'nın Mudanya ilçesinde, İmralı İrtibat iskelesinden denize atladığı iddia edilen askerin, 18 saat önce sosyal paylaşım sitesi Facebook'tan herkese veda ettiği öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, gece saat 03.00 sıralarında iskelede balık tutan vatandaşlar, İmralı ile irtibatın kurulduğu İlçe Jandarma Komutanlığı'na bağlı iskelede görev yapan bir askerin denize düştüğünü gördü. Vatandaşların ihbarı üzerine bir askerin denize düştüğü tespit edildi. Gece yoğun yağmur ve olumsuz hava şartları sebebiyle arama yapılamazken, sabah saatlerinde bölgeye sivil savunma ekipleri sevk edildi. Balık adamlar, su altındaki askeri ararken, sahil güvenliğe ait botlar ise su üstünden arama çalışmalarına destek verdi. Çevredeki vatandaşların sahil kenarından merakla takip ettiği çalışmalar sonucu askerin cesedine ulaşıldı. Askerin, 20 yaşındaki Tuncay Günay olduğu tespit edildi

Günay'ın, ölümünden 18 saat evvel, Facebook adresine, "Beni seven sevmeyen kim varsa hepiniz hakkınızı helal edin. Neden diye sormayın. Yarın haberlerden öğrenirsiniz. Bana yaşamak haram. Artık Dayanamıyorum. Her şey bitti" yazdığı ortaya çıktı.
 

 

Gencin, bir gün önce ise, "Ey sevgili! Hatırlar mısınız? Bir gün sen okuldan çıkmıştın. Hem de nisan yağmurları yağmaktaydı. Ve biz ayrıldık. Ben gururumu ezip mesaj atacaktım, ama telefonum yoktu. Hani o gün verdiğimiz sözler vardı ya bir birimize..." diye yazdığı öğrenildi.

Askeri yetkililerin askerin intihar etmiş olabileceği ihtimali üzerinde de durduğu öğrenildi. Mudanya İlçe Jandarma Komutanlığı'na bağlı irtibat iskelesi, İmralı'da tutuklu bulunan mahkumlar ve görev yapan personelin ihtiyaçları için kullanılıyor. Adaya gidecek malzemeler ve yetkililer için bu iskele kullanılıyor.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.