Ölüm anı kameralara böyle yansıdı

Ölüm anı kameralara böyle yansıdı

Namaz kılan bir kişinin secde etmek için oturduğu sırada kalp krizi geçirerek hayatını kaybetmesi caminin güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.

Öğle namazı vakti camiye gelen bir kişi niyet ettikten sonra namaz kılmaya başladı. Vatandaş bir kez secde ettikten sonra kalkıp tekrar dua okuduktan sonra secde etmek için tekrar oturdu. Vatandaş secde etmek için dua okurken birden fenalaşarak titremeye başladı ve 30 saniye sonra kalp krizi geçirerek secde eder şekilde düştü. Bu sırada yan tarafta namaz kılan vatandaşlar da şahsı namaz kılıyor sandı.

Saat 11:11'de kalp krizi geçiren vatandaşı camiye gelen herkes namaz kılıyor sandığı için tam 11 dakika müdahale etmedi. Daha sonra saat 11:21'de camiye gelen siyah kıyafetli bir kişi secde halindeki şahsa baktı ancak namaz kıldığını sanarak oradan ayrıldı. Namaz kılmak için niyet edecekken şahsın doğrulmadığını gören şahıs tekrar yanına gelerek 11:22'de şahsın öldüğünü farketti. Camide bulunan cemaatte gelerek şahsı secde eder vaziyetten doğrulttular ama şahıs geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetmişti. Camide yaşanan bu anlar ise güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.