Ölüm kamyonda yakaladı

Ölüm kamyonda yakaladı

Kastamonu'dan İstanbul'a sunta taşıyan nakliyeci arkadaşına eşlik eden vatandaş, arkadaşının kamyonunda kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

Tuzla'daki bir mobilya fabrikasına sunta taşıyan nakliyeci arkadaşına eşlik etmek isteyen Yaşar Yıldız (51) arkadaşı Mutlu Öç'ün kullandığı 37 PU 029 plakalı kamyona binerek Kastamonu'dan birlikte yola çıktı. Sabah saatlerinde suntaların alıcısı olan Tuzla Deri Organize Sanayi 12. Yol'daki bir mobilya fabrikasına gelen Mutlu Öç ve kendisine eşlik eden Yaşar Yıldız yükün boşaltılması için bir süre bekledi. Fabrika çalışanlarının yükü boşaltmasının ardından kamyonu fabrikanın önüne park eden Öç, arkadaşına muhasebe servisine giderek fatura kestireceğini söyledi. Kısa süre sonra kamyona geri dönen Öç arkadaşının baygın vaziyette yan yattığını görünce durumu sağlık ekiplerine bildirdi.
 
Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları muayenede Yıldız'ın hayatını kaybettiğini belirleyerek polis ekiplerini çağırdı. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Öç, köylüsü olan Yıldız'ın kendisine yolda eşlik etmek istediği için Kastamonu'dan birlikte yola çıktıklarını söyleyerek şöyle konuştu; "Yükün boşaltılmasının ardından Yaşar ağabeye fatura kestirmek için muhasebe servisine gideceğimi söyledim. O da bana lavaboya gitmek istediğini söyledi. Ben muhasebeden faturamı alarak aşağı indiğimde başka arkadaşlarla sohbet ediyordum, bu sırada Yaşar ağabey de yanımızdan geçerek kamyona girdi. Yaklaşık on dakika sonra ben de kamyona geçtiğimde Yaşar ağabeyin baygın vaziyette yan yattığını görünce hemen sağlık ekiplerine haber verdim." Daha önce bir kalp ameliyatı geçirdiği öğrenilen, Yıldız'ın cenazesi Cumhuriyet savcısının talimatı ile sağlık ekiplerince kamyondan çıkartılarak ambulans ile Tuzla Devlet Hastanesi Morgu'na götürüldü.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :