Onbinler Quaresma için geldi -video

Onbinler Quaresma için geldi -video

Geldiği andan itibaren taraftarların büyük ilgisini gören Quaresma için BJK İnönü Stadı'nda imza töreni düzenlendi

Geldiği andan itibaren taraftarların büyük ilgisini gören Quaresma için BJK İnönü Stadı'nda imza töreni düzenlendi. Geçen sezon BJK İnönü Stadı'ndaki maçlara gelmeyen Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören'in katılımıyla gerçekleştirilen törende, yönetim kurulu üyeleri de yer aldı.

-TARAFTALAR, BAŞKAN DEMİRÖREN'İ ALKIŞLADI-

Geçen sezon yaşanan olaylar sonrası Başkan Yıldırım Demirören'e cephe alan taraftarlar, uzun bir aradan sonra ilk kez başkanlarını ve yönetim kurulu üyelerini alkışladı.

Yöneticilerle birlikte sahaya çıkan Demirören, taraftarların alkışlarına teşekkür ederek karşılık verdi.

-BÜYÜK COŞKU-

Ricardo Quaresma'nın transferinden dolayı büyük sevinç yaşayan taraftarlar, imza töreni yaklaştıkça coşkuyu arttırdı.

Daha önce 18.30'da yapılacağı açıklanan tören, 19.00'a sarkarken, taraftarlar, yaktıkları meşalelerle, şarkılarla büyük bir coşku yaşadılar.

''Quaresma'' sesleriyle sevinçlerini gösteren taraftarlar, yaktıkları meşalelerle tribünleri adeta karnaval yerine çevirdiler.

Quaresma'nın sahaya çıkışıyla birlikte coşkusu artan taraftarlar, çok sayıda meşale yaktı. Tribünler bir anda dumana boğulurken, sahanın içi bir süre görülemedi.

Bu arada fenalık geçiren bir bayan taraftarı, statta bulunan ambulans hastaneye götürdü.

-QUARESMA FORMASINI RIDVAN'IN ELİNDEN ALDI-

Quaresma için düzenlenen törene genç oyuncu Rıdvan Şimşek de katıldı.

Geçen sezon Manisaspor ile BJK İnönü Stadı'nda yapılan maçta ağır bir şekilde sakatlanan ve uzun süre sahalardan uzak kalacağı açıklanan Rıdvan, koltuk değnekleriyle gelerek sahadaki yerini aldı.

Bir sandalyeye oturan genç oyuncuya, taraftarlar tezahüratlarla destek verdi.

Bu arada geçen sezon 7 numaralı formayı giyen Rıdvan, formasını Quaresma'ya bıraktı. Portekizli oyuncu, yeni formasını genç oyuncudan aldı.

Rıdvan'ın ise yeni sezonda 77 numaralı formayı giyeceği açıklandı.

-ÖNLEMLER ALINDI-

Taraftarların, taşkınlık yapmaması ve sahaya girmemesi için de çeşitli önlemler alındı.

Özel güvenlik elemanları taraftarların bulunduğu bölümlerde önlemler alırken, kurulan bariyerle siyah-beyazlıların sahaya girmesine izin verilmedi.

-HAKKARİ'DEKİ TERÖRİST SALDIRI PROGRAMI DEĞİŞTİRDİ-

Beşiktaş Kulübü, Quaresma için büyük bir şov yapmayı planlarken, Hakkari'deki terörist saldırı programın değişmesine neden oldu.

İmza töreni nedeniyle düzenlenecek konser, terörist saldırı nedeniyle iptal edildi.

Beşiktaşlı taraftarlar da hain saldırıyı tezahüratlarıyla lanetlerken, imza töreni öncesi 1 dakika saygı duruşu yapıldı. Saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı okundu.

Bir yandan Beşiktaş şarkıları söyleyen siyah-beyazlı taraftarlar bir yandan da değişik tezahüratlarla mesaj vermeyi sürdürdüler. ''Yönetim Irak'a otobüs kaldır'' şeklinde tezahüratlar yapan siyah-beyazlılar, özellikle terörist saldırıyı kınadılar.

İşte imza töreninden görüntüler;

 

AA / NTVSPOR

Etiketler :