Önce şaşırttı sonra bombayı patlattı

Önce şaşırttı sonra bombayı patlattı

Şike cezasına indirim getiren kanun yasalaştı. Metris'ten konuşan Fenerbahçe Başkanı Yıldırım, "Mayis'ta yeniden adayım" dedi

Şike cezalarına indirim getiren yasa dün Meclis'ten geçti. Yasayla birlikte kulüp başkan ve üyelerinin beraat etmeleri halinde görevlerine devam etmelerinin önü açıldı.

Yasanın, başkanlıkla ilgili maddesinin ‘soruşturma sürecinde’ yerine ‘hüküm giyilmesi halinde’ şeklinde değişmesinden sonra Metris’te moraller düzeldi.

Haberturk'ün haberine göre, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, yasa henüz geçmeden önce Fenerbahçe Asbaşkanı İlhan Ekşioğlu ile ilginç bir diyalog yaşadı.

Ekşioğlu’nun, “Başkan şu yasa çıksın. Yeter ki biz buradan çıkalım. Bundan sonra başkanlık, yöneticilik mi yapacağız” sözlerine Yıldırım, “Elbette yapacağım. Mayıs’ta adayım kardeşim” şeklinde yanıt verdi.

EŞYALARINI BİLE GÖNDERDİ
 

Metris’te tahliye için artık geri sayıma geçildi. Bu kapsamda eşyalarını bile eve gönderen Yıldırım, "Cuma günü burada kimse kalmayacak" diyerek tutuklulara seslendi.

Aziz Yıldırım da kendisi hakkında tahliye bekliyor. İlk yasada 108 yılla bile yargılanabilirdi ancakyeni yasanın ilk taslağında bu cezanın üst sınırı 13.5 yıla kadar indi. Şimdiki haliyle ise 7-8 yılla yargılanması gündemde. Savcının, çeteden suçlama getirmesi halinde Aziz Yıldırım’ın tahliyesini zor olarak yorumlayan hukukçular oldukça fazla.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.