ÖNCÜ GİRİŞİM ÖDÜLÜ EGESA’YA

ÖNCÜ GİRİŞİM ÖDÜLÜ EGESA’YA

MÜSİAD Batman Şube Başkanlığı’nın düzenlediği organizasyonda Yenilenebilir Enerji alanında uzman MÜSİAD Batman üyesi Egesa Enerji, Yenilenebilir Enerjide Öncü Girişim ödülünü aldı.

MÜSİAD olarak Egesa Enerji’nin hem Türkiye’de hem de Amerika’da sektörün öncüsü girişimler yapmasından gurur duyuyoruz. Egesa, 2014 yılından bu yana Türkiye’nin enerji ihtiyacının büyük bir kısmını doğa dostu yenilenebilir enerji ile karşılamak için güneş enerjisi alanında yapılan yatırımların yüzde 8’inin kurulumunu ve proje bitimini gerçekleştirdi. Yapılan YEKA yarışmalarında ise 1 yılda 200 MW proje hakkı kazanarak, ülkemize katma değer sağlamaya devam etmektedir.

Yapmış olduğu çalışmalara sadece Türkiye ve Amerika ile yetinmeyerek Doğu Avrupa Devletleri ile de her geçen gün yeni projelere imza atmakta olan Egesa; portföyünü çeşitlendirerek farklı ülkelerle yaptığı anlaşmalar ile büyütmekte, Türkiye’nin ticari hacmine katkı sağlamakta.

Bu alanda MÜSİAD’ımızın değerli üyesine ülkemize katma değer sağlaması ve sektöre değerli katkılarından dolayı teşekkür ediyor; almış olduğu “Yenilenebilir Enerjide Öncü Girişimci Ödülü” dolayısıyla tebrik ediyoruz.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.