ÖNDER kardeşlerini Ağırladı

ÖNDER kardeşlerini Ağırladı

ÖNDER’in organizasyonu ile Anadolu’nun çeşitli illerinden İstanbula gelen imam-hatipli öğrenciler Kardeşim Dedim organizasyonunda buluştu.

ÖNDER’in organizasyonu ile Anadolu’nun çeşitli illerinden İstanbula gelen imam-hatipli öğrenciler Kardeşim Dedim organizasyonunda buluştu.

Bu yıl 2.si düzenlenen “Kardeşim Dedim!” organizasyonu’nda İstanbul’un tarihi ve turistik yerlerini gezen, eğitim ve eğlence programlarına katılan öğrenciler dolu dolu 4 gün geçirdiler. Topkapı Sarayı, Ayasofya, Panorama Müzesi, Eyüp Camii gibi bir çok mekanın ziyaret edilmesinin yanısıra eğitim seminerlerine de katılan öğrenciler bu seminerlerde yazarlarla tanışma fırsatı buldular.

İlk gün Mahmut Toptaş ile buluşan öğrenciler, 2.gün Abdullah Yıldız’ın Namaz Bilinci adlı seminerine katıldılar. Mavi Marmara yolcularından Cemal Yılmaz ile de görüşen öğrenciler gemide yaşananları ilk ağızdan dinleme şansı buldular. Öğrenciler bu akşam da Ömer Faruk Öndağ ile Verimli Ders Çalışma ve Motivasyon konulu eğitim seminerine katılacaklar.

Doğu Anadolu, Güneydoğu Anadolu, Ege ve Karadeniz Bölgelerinden gelen öğrencilerin bir kısmı ilk defa İstanbul’a gelmenin sevincini yaşadı.

ÖNDER’i de ziyaret eden öğrencileri genel merkezde WONDER Başkanı Yusuf Kara, ÖNDER Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Çağıl, Genel Müdür Sabri Otağ karşıladılar.

“İstanbul’a İlk Defa Geliyorum, Bir Daha Gelir miyim Bilmiyorum”

Organizasyonla ilgili düşüncelerini aldığımız öğrencilerden Uşak Eşme İHL öğrencisi Ali Furtana İstanbul’a ilk defa geldiğini, bir daha gelme şansının olmayacağını söyleyerek “bu geziyi ömrüm boyunca unutmayacağım. O kadar çok ilden arkadaşım oldu ki, çok mutluyum” dedi.

Sinop Ayancık İHL’den Mücahit Uzun ise “hayatımda görmediğim yerleri gördüm, tanışamayacağım kişilerle tanıştım. Bize okullarımızda anlatılan kardeşlik duygusunu bir kez daha tattım. İmam-hatipliler bu duyguyu tüm Türkiye’ye aşılayacaklar” şeklinde konuştu.

Gaziantep Ömer Özmimar AİHL ÖĞRENCİSİ Abdullah Özdikici İstanbul’da çok sıcak ve samimi bir şekilde ağırlandıklarını söyleyerek emeği geçenlere teşekkür etti.
 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :